DOLAR 32,5043
EURO 34,7518
ALTIN 2489,252
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ümraniye Belediyesi, “Kültür Kart” uygulamasıyla hem öğretiyor hem de kazandırıyor

    Ümraniye Belediyesi, “Kültür Kart” uygulamasıyla hem öğretiyor hem de kazandırıyor
    28.12.2018
    A+
    A-

    Ümraniye Belediyesi, ilçe sakinlerinin kültürel ve sanatsal etkinliklere ilgisini artırmak ve kültür programlarına katılanları ödüllendirmek amacıyla hayata geçirdiği “Kültür Kart” uygulamasıyla hem öğretiyor hem de kazandırıyor. 

    Ümraniye Belediyesi; kültür ve sanat alanında hayata geçirdiği bir birinden güzel projelere bir yenisini daha ekledi. Artık Ümraniyeli sanatseverlerin Kültür Kartı var. Kültür Kart’a sahip olan sanatseverler, katıldıkları her programa özel olarak kartlarına yüklenen puanlarla, hem aktif olarak kültür sanat programlarında öncelik, hem  de  çeşitli ödüllerin sahibi oluyor.

    Ümraniyeliler, katıldıkları etkinliklerde kültür kartlarını okutmaları karşılığında puan kazanarak hem kendilerini geliştiriyor hem çeşitli avantajlar elde ediyor. Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından, Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi, Mehmet Akif Kültür Merkezi ve Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezinde kart okuyucu cihazlar kuruldu. Kültür Kart sahipleri, edindikleri puanlar ile Bosna turuna katılmanın yanı sıra biriken puanları karşılığında keman, gitar, ney, org,  bağlama, paten, tablet, saat, çanta, kulaklık, takım forması, bisiklet, hard disk, ebru seti gibi birçok ödül de elde edebiliyor. Kültür Kart ayrıcalıkları bunlarla da sınırlı değil. Ayrıca belediyenin düzenlediği çeşitli organizasyonlara katılımlarında kart sahibi öncelik hakkı kazanacak.

    Kültür Kart Kullanım Koşulları;

    • Kültür Kart sahibi olmak için 15 yaşını doldurmuş olmak gereklidir.
    • Bu kart kişiye özeldir, başkasına devredilemez. Başkasının kullanımı durumunda kart ve puanlar iptal edilecektir.
    • Birden fazla kart kullanımı veya başkasının kartının kullanımı tespitinde her iki kart sahibinin üyelik, puan ve kartları iptal edilecektir. 
    • Puan toplama noktaları Ümraniye Belediyesi’nin belirlemiş olduğu etkinlik kitapçığında yazılı salonlarda aktif olmaktadır. Farklı salonlarda okutulan kartlara puan verilmez. 
    • Salonlarda bulunan cihazlar programların başlama saatine entegrelidir. Etkinlik saatinden 15 dakika önce ve etkinlik bitmeden 15 dakika öncesinde puan toplama noktaları aktif olmaktadır.
    • Etkinlik ve puan kazanımlar her ay yayınlanan Kültür Kitapçığında ilan edilmektedir.
    • Bu kartın imtiyazı Ümraniye Belediyesi’ne aittir ve talep edildiğinde iadesi zorunludur.
    • Kartın bulunması halinde aşağıdaki telefon numarasına iade edilmesi veya belirtilen adrese gönderilmesi rica olunur.

           İletişim numarası: 444 9 822 / Atatürk Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. No: 63/Ümraniye Belediyesi

    Kültür Kart sahibi olmak isteyenler online kayıt formunu doldurduktan sonra kartlarını Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezinden teslim alabilirler.

    Başvuru formu için: http://kayit.umraniye.kulturkart.org/

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.