DOLAR 32,4485
EURO 34,7187
ALTIN 2498,795
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ümraniye Belediyesi’nden öğrencilere karne hediyesi

    Ümraniye Belediyesi’nden öğrencilere karne hediyesi
    16.01.2018
    A+
    A-

    Ümraniye Belediyesi, öğrencilerin yarıyıl tatilini en iyi şekilde değerlendirmesi için her yıl olduğu gibi bu yılda zengin bir program hazırladı. Birbirinden özel animasyon ve tiyatrolar Ümraniye Belediyesi kültür merkezlerinde gerçekleşecek.

    Ümraniye Belediyesinin, animasyon filmleri ve çocuk tiyatrolarının yer aldığı, kültür merkezlerindeki etkinliklerine her geçen yıl ilgi artıyor. Eğitim öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesiyle beraber binlerce öğrenci, okul sıralarının yorgunluğunu  Ümraniye Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri kapsamında organize ettiği birbirinden özel animasyon ve tiyatro etkinlikleriyle atacak.

    Ümraniye Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri, bu yarıyıl tatilinde de öğrencilerin odak merkezi olmaya hazırlanıyor. Yarıyıl tatilini, değerlendirmek isteyen çocuklar, etkinliklere katılarak bilgi, düşünce ve hayal dünyasını geliştirirken, büyüklerin de çocukların eğlencelerine ortak olmaları bekleniyor. 5-12 yaş grubu çocuklarımızı, 22 Ocak- 2 Şubat 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinliklerimize bekliyoruz.

    Yarıyıl boyunca Ümraniye Belediyesi bünyesinde sahnelenmeye devam edecek animasyon ve tiyatroların tarih ve saatleri aşağıdaki görseldedir:

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.