DOLAR 32,5022
EURO 34,9649
ALTIN 2431,661
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Umut Camkıran Mirko Tintor boks maçını kim kazandı?

    Umut Camkıran Mirko Tintor boks maçını kim kazandı?
    24.11.2019
    A+
    A-

    EBU-EE Ağır Sıklet Avrupa Şampiyonu Umut Camkıran ilk unvan koruma maçına bu akşam (24 Kasım 2019 Pazar) çıktı. Anadolu Aslanı lakaplı Umut Camkıran, Haldun Alagaş Spor Salonu’nda Bosna Hersekli Mirko Tintor ile karşı karşıya geldi. 19:55’ten itibaren DMax’tan canlı olarak yayınlanan boks maçına Umut Camkıran çok iyi başladı. 4. raundun sonunda rakibini yere indiren Umut, işi 5. rauntta bitirdi. Üç defa rakibinu indirmeyi başaran Umut maçı nakavtla kazandı. Umut böylece kemrini korumuş oldu.

    Umut Camkıran bugüne kadar yaptığı 12 maçın 11’i nakavt olmak üzere hepsini kazanmıştı. 30 yaşındaki boksörümüzün rakibi olan Sırp asıllı Mirko Tintor ise 19 maça çıkmıştı. Bunlardan 8’i nakavt olmak üzere 15’ini kazanan 32 yaşındaki Tintor, üç defa nakavt olarak kaybetti, bir defa da berabere kaldı.

    Maç öncesi yapılan tartıda Umut Camkıran 126,6 kilogram çıkarken, rakibi Mirko Tintor ise 140,4 kilo verdi..

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.