DOLAR 32,5163
EURO 34,79
ALTIN 2417,886
BIST 9673,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Under Armour antrenman ayakkabıları ile sınırları zorlayın

    Under Armour antrenman ayakkabıları ile sınırları zorlayın
    11.05.2018
    A+
    A-

    Under Armour’ın son teknoloji kullanılarak tasarlanan antrenman ayakkabıları ile sınırları zorlayın.

    İleri teknoloji kullanılarak üretilen ürünleri ve tasarımlarıyla spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour, antrenman ayakkabıları ile performansını en üst seviyeye çıkarmak isteyenleri bekliyor.

    Erkekler için tasarlanan ve iki renk seçeneğiyle tüketicilerle buluşan UA Commit Antrenman Ayakkabısı, nefes alabilen file üst yüzeyiyle hafiflik, esneklik ve dayanıklılığı bir arada sunuyor. Öndeki deri parça ön ayağa destek olurken, kauçuk dış taban, yüksek darbeye maruz kalan bölgeleri kaplayarak, dayanıklılık ve çok yüzeyden çekiş sağlıyor. Bir başka antrenman ayakkabısı olan UA SpeedForm AMP 2.0 modeli ise tüm antrenman türlerine uygun yapısıyla öne çıkıyor. Ayağın şekline hassas biçimde uyum sağlayarak antrenman sırasında rahatsızlıkları ortadan kaldıran ayakkabı, aşınmaya dayanıklı malzemelerden üretilen olağanüstü sağlam yapılı üst kısmıyla yoğun antrenmanlara dayanıyor. Çorabı andıran “burrito dil” yapısı ve çoklu bağcık yuvası, ayağı sıkıca sabitleyerek destekliyor.

    Tüy kadar hafif ayakkabı: UA Threadborne Push

    UA Threadborne Push Antrenman Ayakkabısı ise tüy kadar hafif dokusuyla kadın kullanıcıların ayaklarını sarıyor ve rutin antrenman ihtiyaçlarını karşılıyor. Hafif, yön mukavemeti sağlayan, nefes alabilen ve destekli üst yüzey hareket kolaylığı verirken, Charged Cushioning orta taban, darbeyi emiyor ve onu tepki veren bir enerji haline dönüştürüyor. Sert kauçuk dış taban ise yüksek darbeye maruz kalan bölgeleri kaplayarak her yüzeyde daha az ağırlıkla daha fazla dayanıklılık sağlıyor.

    Bir başka antrenman ayakkabısı olan UA Precision X modeli ise ayağı çorap gibi sıkıca sarıyor, Hafif kumaş üst kısım, nefes alabilirlik ve rahatlığı bir arada sunuyor. Micro G tabanlık ek yastıklama sunarak ayağın altını rahatlatırken, alçak ve hafif orta taban, sunduğu rahatlık ve destekle gün boyu konfor sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.