DOLAR 32,5448
EURO 34,9175
ALTIN 2421,133
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Under Armour, doğa yürüyüşlerinize eşlik ediyor

    Under Armour, doğa yürüyüşlerinize eşlik ediyor
    06.11.2017
    A+
    A-

    Dünyanın önde gelen performans spor giyim, ayakkabı ve aksesuar markası
    Under Armour, doğa yürüyüşleri için özel olarak üretilen bot alternatifleri ile farkını ortaya koyuyor

    Global performans spor giyim ve aksesuar markası Under Armour, yürüyüş botları ile doğa ile baş başa geçirdiğiniz keyifli saatlere konfor katıyor.

    Erkek UA Newell Ridge Low GORE-TEX® Yürüyüş Botu, hafiflik ve dayanıklılık için sıkı dokunmuş tekstil üst yüzeyi ve açık havada mükemmel çekiş için Michelin® Oc Dış Taban Bileşimi ile dikkat çekiyor. Tüm koşullarda çamur ve pislikleri geçirmemek için tasarlanmış Michelin® Wild Dig Decent’R dış taban tırnak desenine sahip ürünün GORE-TEX® su geçirmez, nefes alır yapısı sayesinde her koşulda ayağınız kuru kalır.

    Erkek UA Burnt River Deri Yürüyüş Botu, çoraba benzer konforlu ayak uyumu ile fark yaratıyor. Çeşitli yüzeylerde ve koşullarda iyi çekiş için yüksek çekiş gücüne sahip kauçuk tırtıklı dış tabana sahip yürüyüş botu, uzun ömürlü deri üst yüzeyi ve koruyucu sentetik katmanı ile de ideal bir alternatif oluyor.

    GORE-TEX® su geçirmez, nefes alır yapıya sahip Erkek UA Newell Ridge Mid GORE-TEX® Yürüyüş Botu, ekstra denge için TPU topuk beşiğiyle dikkat çekiyor. Tüm koşullarda çamur ve pislikleri geçirmemek için tasarlanmış Michelin® Wild Dig Decent’R dış taban tırnak desenine sahip yürüyüş botu, açık havada mükemmel çekiş için Michelin® Oc Dış Taban Bileşimi ile de fark yaratıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.