DOLAR 32,3783
EURO 35,051
ALTIN 2325,815
BIST 9141,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Under Armour’dan akıllı ayakkabı: HOVR Infinite

    Under Armour’dan akıllı ayakkabı: HOVR Infinite
    05.02.2019
    A+
    A-

    Global performans spor giyim, ayakkabı ve aksesuar markası Under Armour, sevilen koşu ayakkabısı HOVR ile fark yaratmaya devam ediyor. HOVR’ın yeni modeli Infinite, MapMyRun uygulamasıyla entegre tabanı sayesinde teknolojiyi bir adım öteye taşıyor.

    Yüksek performans sağlayan tasarımlarıyla spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour, geliştirdiği koşu ayakkabısı UA HOVR’ı yepyeni modellerle tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. Teknolojinin zirve noktası olan yeni HOVR Infinite, spor tutkunlarına sıra dışı bir deneyim sunuyor. HOVR Infinite’nin sağ ayak tabanında, MapMyRun uygulamasıyla entegre çalışan bir sensör bulunuyor. Ayakkabı ve uygulama arasında Bluetooth ile kurulan bağlantı sayesinde koşucular koşu performansını ölçümleyebiliyor, analiz edebiliyor ve arşivleyebiliyor. Koşu yaparken yanınızda telefon olmadan da kayıt tutulabilmesini sağlayan HOVR Infinite, spor tutkunlarının beğenisini kazanıyor.

    Yastıklama ve enerji geri dönüşümü konusunda öne çıkan HOVR Infinite, kadın ve erkeklerin anatomik yapısına yönelik tasarımlarıyla da farkı yaratıyor. Kadınların topuklarının daha hassas ve ayaklarının ön kısımlarının daha dar olması sebebiyle UA HOVR Infinite Kadın ürünün ayak bileği kısmı, diğer ürünlere göre 2 mm’ye kadar daha yüksek bir yapıya sahip. Erkek HOVR Infinite ise; tek katmanlı ve 6 mm.

    Topuktan uca uzanan çekirdeğiyle HOVR Infinite, koşu mesafesi uzadıkça ayağa tamamen oturuyor ve yastıklama teknolojisi sayesinde tüm yarış boyunca rahatlık hissi veriyor. Saf kauçuktan oluşan dış taban, koşuculara daha iyi bir yol tutuşu ve ek bir yastık katmanı sunuyor. Topuk kısmında bulunan kauçuk ise ayakkabının ömrünü uzatırken; olumsuz zemin etkileriyle oluşan aşınmaya engel oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.