DOLAR 32,5508
EURO 34,9029
ALTIN 2437,586
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Under Armour’dan yılbaşı için özel hediye önerileri

    Under Armour’dan yılbaşı için özel hediye önerileri
    06.12.2018
    A+
    A-

    Dünyanın önde gelen performans spor giyim, ayakkabı ve aksesuar markası
    Under Armour; yılbaşını birbirinden özel hediye öneriyle karşılıyor.

    Global performans spor giyim ve aksesuar markası Under Armour, yılbaşında sevdiklerinizi mutlu edebileceğiniz farklı kategoriden ürünlerle hediye alışverişinde fark yaratıyor. Şapkadan çantaya, ayakkabıdan tayta kadar birçok ürün; Under Armour’ın hediye önerileri arasında yer alıyor.

    Erkeklere alınabilecek hediyeler arasında; vücudu sıkmayan dar kesimi ve nefes alabilen yapısıyla Erkek UA Outrun The Storm Baskılı Mont öne çıkıyor. Dayanıklı örgü kumaşı, pürüzsüz yüzeyi ve ısıyı hapseden yumuşak iç yapısıyla Erkek UA Sportstyle Eşofman Altı, nemi aktarma özelliğiyle farkı yaratıyor. Under Armour’ın basketbol severlerin gönlünü fethedecek hediye önerisi; Erkek UA Curry 5 Basketbol Ayakkabısı oluyor. Optimum hız ve çeviklik sunan hafif yapısının yanı sıra ayakkabının tasarımı da göz kamaştırıyor. Koşu tutkunlarına hitap eden UA HOVR Sonic ise hareketlere tepki veren yastıklama ve hafifliği sayesinde her koşuda üstün performans sağlıyor.

    Kadınlar için yılbaşı hediye seçenekleriUnder Armour’ın farklı kategorilerden oluşuyor. Her aktiviteye uyumlu HOVR Reactor NC Koşu Ayakkabısı, nefes alabilen ve su geçirmeyen yapısıyla beğeni topluyor. Göz kamaştıran gri ve bordo rengi seçenekleri hediye alacağınız kişinin zevkine göre seçim yapma imkanı sunuyor. Under Armour’ın kadınlar tarafından ilgi gören taytları, yılbaşında kadınları mutlu edebilecek hediyeler arasında yer alıyor. Misty, Vanish Chop Block Engineered ve Perpetual Powerprint Baskılı Tayt gibi parçalar kadın ürünlerinde öne çıkıyor. Under Armour’ın performans ve tasarımı birleştirdiği yeni koleksiyonu “Be Seen”, çeşitliliğiyle yılbaşı alışverişinde kolay seçim yapabilmeyi sağlıyor. Kadın ürünlerinde somon, pembe, bordo ve beyazın uyumu ön plana çıkarken; sokak modası ile şıklık aynı koleksiyonda buluşuyor.

    Çocuk koleksiyonlarında renkli tasarımlarıyla dikkat çeken Under Armour; basketbol ayakkabısından sırt çantasına, tişörtten monta varan zengin ürün çeşitliliğiyle fark yaratıyor. Yılbaşında spor giyinmeyi seven çocuklar için farklı hediye önerileri sunan Under Armour, çocuk ürünlerindeki rahatlık ve dayanıklılığıyla dikkat çekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.