DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Under Armour’ın sürprizlerle dolu gece koşusunu kaçırmayın

    Under Armour’ın sürprizlerle dolu gece koşusunu kaçırmayın
    28.05.2018
    A+
    A-

    Türkiye’yi Gece Koşuları ile tanıştıran global performans spor giyim ve aksesuar markası Under Armour, karanlığın ve doğanın keyfini çıkarmak isteyenleri 23 Haziran 2018 Cumartesi günü Belgrad Ormanı’na bekliyor.

    İleri teknoloji kullanılarak üretilen ürünleri ve tasarımlarıyla spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour, Türkiye’yi Gece Koşuları heyecanıyla buluşturmaya devam ediyor. Ulusal ve uluslararası spor organizasyonları düzenleyen Uzunetap ve Under Armour iş birliğiyle gerçekleşecek olan bu yılın ikinci gece koşusuna Belgrad Ormanı Neşet Suyu parkuru ev sahipliği yapıyor.

    Sürprizlerle dolu Under Armour Gece Koşusu için geri sayım başladı!

    Unutulmayacak bir spor deneyimi yaşatan Under Armour Gece Koşuları’, bu yıl ikinci kez 23 Haziran Cumartesi günü Belgrad Ormanı’nda yapılacak. Etkinlik günü saat 18:00 itibariyle başlayacak olan kit teslimi, keyifli etkinlikler ve çekilişler ile devam edecek. Akşam saat 21.00’da başlayacak olan yarış, 6 km ve 12 km kategorilerinde gerçekleşecek.

    Yarışmayı tamamlayan tüm sporculara başarı madalyası, dereceye giren yarışmacılara ise koşu sonrası düzenlenen törende kupa ve ödül olarak Under Armour’dan hediye çeki verilecek.

    Under Armour Gece Koşuları’nda Garmin, Skoda, Damla Su, Argos Şirketler Grubu ve ZUBİZU önemli destekçiler arasında yer alacak. ZUBİZU kullanıcıları kayıt olurken %20 indirim kazanacak.

    Under Armour ile bu eşsiz deneyimi yaşamak isteyenler, www.uagecekosulari. coma dresinden, yarışma gününe kadar kayıtlarını tamamlayabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.