DOLAR 32,4291
EURO 34,4464
ALTIN 2486,801
BIST 9679,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Uni Babay’den bebeklere özel çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı

    Uni Babay’den bebeklere özel çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı
    13.02.2018
    A+
    A-

    Uni Baby’nin hassas bebek cildine özel geliştirdiği çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı, etkili formülleriyle bebek çamaşırlarında güvenilir temizlik sağlıyor. Hem renklilerde hem beyazlarda kullanılabilen Uni Baby Çamaşır Deterjanı ve Yumuşatıcısı, bebeklerin kıyafetlerini tertemiz ve yumuşacık yapıyor.

    Uni Baby, bebek cildini yakından tanıyor, bakım ve temizliği için hassasiyetine uygun ürünler geliştiriyor.  Uni Baby, Çamaşır Deterjanı ve Yumuşatıcısı ile bebek cildine değen çamaşırların temizlik ve bakımını üstleniyor.

    Uni Baby Çamaşır Deterjanı, bebeklerin kıyafetlerinde oluşabilecek süt ve mama lekelerine karşı etkili ve güvenilir temizlik sağlıyor. Uni Baby Çamaşır Yumuşatıcısı ise bebeklerin kıyafetlerini ve eşyalarını yumuşacık yapıyor, mis gibi kokmasını sağlıyor.

    Uni Baby’nin hassas ciltlere özel geliştirdiği çamaşır deterjanı paraben, boya, fosfat, ağartıcı içermiyor.  Uni Baby Çamaşır Deterjanı ve Yumuşatıcısının hipoalerjenik formülleri, kalıntı bırakmıyor ve ilk günden itibaren gönül rahatlığı ile kullanılıyor.

    *Uni Baby Çamaşır Deterjanı 700 ml, 1500 ml,  Uni Baby Çamaşır Yumuşatıcısı 1500 ml seçenekleriyle satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.