DOLAR 32,5874
EURO 34,7959
ALTIN 2514,446
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Uni Baby Boyasız Şampuan’a 2 ödül birden

    Uni Baby Boyasız Şampuan’a 2 ödül birden
    14.12.2018
    A+
    A-

    Çocukları için en iyisini isteyen ebeveynlerin buluşma noktası olan İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı’nın, yedinci buluşması 14-16 Aralık tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Fuarda, bu yıl dördüncüsü düzenlenen İBS Ödülleri ile markaların en beğenilen ürün ve hizmetleri seçildi. Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri bünyesindeki Uni Baby, Boyasız Şampuan’ı ile “Bebek Dostu” ve “Annelerin Seçimi Yılın Ürünü” ödüllerinin sahibi oldu.

    Anne bebek sektöründe lider markalara ev sahipliği yapan İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı, bu sene de ailelere bebek ve çocuk ürünlerini yakından inceleme fırsatı sundu. Katılımın yoğun olduğu fuarda, aileler farklı etkinliklerde çocukları ile birlikte keyifli anlar yaşadı.

    Annelerin iç görüsünü dinleyen Uni Baby yine ödüllendirildi

    İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı kapsamında bu yıl dördüncüsü düzenlenen İBS Ödülleri, yılın markalarını ve ürünlerini “Annelerin Seçimi Yılın Ürünü, Hamile Dostu Ürün, Bebek Dostu Ürün, Anne Dostu Ürün, Aile Dostu Ürün, Çocuk Dostu Ürün, İnovasyon, Sosyal Medya” kategorilerinde ödüllendirdi.

    Jüri tarafından finale kalan ve halk oylamasında yüksek beğeni alan Uni Baby, “Bebek Dostu” ve “Annelerin Seçimi Yılın Ürünü” ödüllerine layık görüldü. Bebekleri anneleri kadar düşünen ve bebeklerin hassas ciltlerine uygun ürünler geliştiren Uni Baby’nin Boyasız Şampuan’ı annelerin tercihi oldu.

    Uni Baby Boyasız Şampuan “içermezlere” dikkat çekiyor   
    Uni Baby; bebek banyosunu, bebeğin fiziksel ve duygusal gelişiminin en değerli parçalarından biri olarak görüyor. Anne bebek arasındaki bağı kuvvetlendiren oyun ve paylaşım dolu banyo anlarının önemini vurgulayan Uni Baby, ailelerin kullandıkları ürünlerin saf içerikli olmasına dikkat çekiyor. Uni Baby, hassas ciltlere özel geliştirdiği boyasız şampuan ile banyo sırasında ailelere güvenilir içerik sunuyor. Uni Baby Boyasız Şampuan; paraben, alkol, boya, sls,sles ve alerjen madde içermiyor, bebeklerin cildine uyumlu yapısıyla bebeklerin saç ve saç derisini özenle temizliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.