DOLAR 32,5997
EURO 34,6968
ALTIN 2497,669
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Uni Baby’den yeni ürün: Zor taranan saçlara kolay tarama spreyi

    Uni Baby’den yeni ürün: Zor taranan saçlara kolay tarama spreyi
    19.01.2018
    A+
    A-

    Uni Baby’nin çocuklara özel geliştirdiği yeni ürünü kolay tarama spreyi, karışmış ve düğüm olmuş saçların kurtarıcısı oluyor. Hem kuru hem de ıslak saça uygulanan Uni Baby Kolay Tarama Spreyi, içeriğindeki hindistan cevizi yağı ile saçları yumuşacık yapıyor.

    Uni Baby Kolay Tarama Spreyi, çocukların zor taranan saçlarının bakımında ailelerin yardımcısı oluyor.  Özel içeriğiyle saçlara kısa sürede etki eden Uni Baby Kolay Tarama Spreyi, saçların hem yumuşamasını hem de parlamasını sağlıyor. Zor taranan saçları kısa sürede açan tarama spreyi, bebek kokusunu çağrıştıran kokusuyla da saçların mis gibi kokmasını sağlıyor.

    Silikon içermiyor güvenle kullanılıyor

    Çocukların yanı sıra annelerin de kullanabileceği Uni Baby Kolay Tarama Spreyi; alkol ve paraben içermiyor.  Aynı zamanda uzmanlar tarafından saç ürünlerinde bulunması önerilmeyen silikon da yer almıyor. Cildin pH değeri ile uyumlu ve hipoalerjenik olan kolay tarama spreyi ailelere güvenilir bir kullanım sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.