DOLAR 32,5645
EURO 34,9416
ALTIN 2427,652
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Uni Baby’nin Effie’si var

    Uni Baby’nin Effie’si var
    14.05.2019
    A+
    A-

    Bu yıl 11’inci düzenlenen Effie Türkiye Reklam Etkinliği Ödülleri, törenle sahiplerini buldu. Hassas bebek cildine uygun ürünler sunan Uni Baby, Boyasız Şampuanı için başlattığı “Yok Yok” iletişim kampanyası ile Bronz Effie ödülünü aldı.  

     

    Reklamcılar Derneği ve Reklamverenler Derneği’nin bu yıl 11’incisini düzenlediği Effie Türkiye Reklam Etkinliği Ödülleri, 9 Mayıs 2019 akşamı Raffles Otel’de gerçekleşen törenle sahiplerine kavuştu. Markaların pazarlama hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olan reklamları ödüllendiren Effie Türkiye 2019’da Uni Baby, “Kozmetik, Güzellik ve Kişisel Bakım” ürünleri kategorisinde 9 iletişim kampanyası arasında finale kaldı. Pazarlama hedeflerine ulaşmadaki katkısı ve başarısına göre yapılan değerlendirmeler sonucu Uni Baby Boyasız Şampuan Yok Yok iletişim kampanyası “Bronz Ödül”e layık görüldü.

     

    Boya Yok, Paraben yok, eğlence çok!

    Bebek banyosunu, bebeğin fiziksel ve duygusal gelişiminin en değerli parçalarından biri olarak gören Uni Baby, ailelerin kullandıkları ürünlerin saf içerikli olmasına dikkat çekiyor. Kampanya için hazırlanan reklam filminde, annelerin bebekleri ile hayatlarında yaşanan değişimin altı çiziliyor ve anne olmanın zorlukları çocukların eğlenceli anlarıyla birlikte anlatılıyor. “Annelerin bebekleri için yapamayacakları şey yok” iç görüsünün merkeze alındığı filmde, bebeklerin ve annelerin hareketli, renkli ve neşeli anları görüntüleniyor. Uni Baby’nin “Yok Yok” iletişim kampanyasında boyasız şampuanının içeriğinde yer almayan maddeler vurgulanıyor.

    Uni Baby Boyasız Şampuan; paraben, alkol, sls, sles, sülfat ve boya içermiyor, bebeklerin cildine uyumlu yapısıyla bebeklerin saç ve saç derisini özenle temizliyor

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.