DOLAR 32,3374
EURO 35,1959
ALTIN 2247,312
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Uni Care Eye Disc hem temizliyor hem nemlendiriyor

    Uni Care Eye Disc hem temizliyor hem nemlendiriyor
    22.05.2018
    A+
    A-

    Uni Care Eye Disc makyaj temizleme diskleri, göz makyajını zahmetsizce temizleyerek, kusursuz bakım sağlıyor. Pamuk ve losyonu ayrı ayrı kullanma derdini ortadan kaldıran Uni Care Eye Disc kadınlara pratik bir kullanım sağlıyor.

    Makyajın en yoğun yapıldığı göz çevresinin temizliği her kadın için zahmetli bir iş olarak görülüyor. Uni Care Eye Disc göz makyajı temizleme diskleri kadınların bu noktada yardımına koşuyor. Göz çevresini tahriş etmeden kolayca temizleyen Uni Care Eye Disc, makyaj kalıntısı bırakmıyor, tek dokunuşta kusursuz temizlik sağlıyor.

    Pamuk ve losyon kullanımını tek bir üründe birleştirerek kadınlara pratik kullanım sunan Uni Care Eye Disc göz makyajı temizleme disklerinin, yeşil çaylı ve kayısı yağlı çeşitleri bulunuyor. İçeriğindeki özel formülü ile göz çevresini ve kirpikleri besleyerek canlılık kazandıran Uni Care Eye Disc, gün içinde oluşan yorgunluk belirtilerinin giderilmesine de yardımcı oluyor. Ayrıca özel kutusu ile kullanım süresince kurumuyor ve etkisini kaybetmiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.