DOLAR 32,3285
EURO 35,0373
ALTIN 2282,139
BIST 8971,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    UNICERA’da Seramiksan rüzgarı

    UNICERA’da Seramiksan rüzgarı
    06.03.2018
    A+
    A-

    Seramik sektörünün ilkleri ve yenilikleri ile öne çıkan markası Seramiksan, yeni koleksiyonunu sergilediği Unicera’da sektör profesyonelleri ve ziyaretçiler tarafından tam not aldı.

    Seramiksan, sektörün en önemli fuarlarından biri olan Unicera’da yenilikçi ürünlerinin yer aldığı koleksiyonunu sundu. 2018 koleksiyonunda yer alan ürünleri ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

    Seramiksan’ın Unicera’da görücüye çıkardığı Türkiye’de ilk defa üretilen yeni ürünü UNISTONE, ziyaretçiler ve sektör profesyonelleri tarafından tam not aldı. Türkiye’de ilk defa 11 mm ve 20 mm kalınlığında 120 x 180 ölçülerinde üretilen UNISTONE, istenilen şekilde kesilebiliyor, işlenebiliyor ve birden fazla desenli ürünlerle bir arada kullanılma konforu sunuyor. Hayal ettiğiniz her yerde rahatlıkla kullanılması ile fark yaratan UNISTONE, gerçekçi görünümü ve modern tarzıyla geleceğin dünyasını şekillendiriyor.

    Seramiksan’ın yeni koleksiyonunda yer alan full body ve colored body ürünler gerçekçi görünümüyle dikkat çekti. Doğal ve gerçekçi tasarım isteyenler için ideal olan bu ürünler dayanıklılığı, leke tutmama özelliği, kolay döşenme ve kolay temizlenebilme özelliğiyle de fark yaratıyor.

    Seramiksan ürünleri tüm yaşam alanlarında kullanıldığı gibi artık merdivenlerde de karşımıza çıkıyor. Merdivenler için özel olarak tasarladığı yeni ürünü Serastep açık alan ve kapalı alan arasında bütünlük sağlıyor. Fuarda yoğun ilgi gören Serastep, ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı.

    Yoğun yaya trafiği olan havalimanları, istasyonlar, metro sistemleri ve AVM’lerde kullanılmak üzere tasarlanan 60×120, 120×120 ve 120×180 ebadında üretilen unglazed karolar da geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Unicera’da öne çıkan ürünlerden oldu.

    Seramiksan vitrifiye grubunda yer alan su tasarrufu sağlayan ürünleri, kanalsız Rimles klozetleri ve farklı modellerdeki lavaboları, 2,5 – 4 lt. su ile fonksiyon yapan yeni klozet ve rezervuar takımlarını da fuarda sergiledi. Vitrifiye grubundaki yeni ürünler Luna ve Silva ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı.

    Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar: “Sektörün en önemli fuarlarından biri olan Unicera’da inovatif kimliğimizin öne çıktığı yeni koleksiyonumuzu sektör profesyonelleriyle buluşturduk. İlkleri ve yenilikleri gerçekleştirdiğimiz koleksiyonumuzun fuarda büyük beğeni toplaması bizi çok mutlu etti.Türkiye’de Seramiksan tarafından ilk defa üretilen 11 mm ve 20mm kalınlığında 120×180 cm ölçülerinde üretilen UNISTONE fuarda ilgi odağı oldu. Vitrifiye grubunda yer alan ürünlerimiz de ziyaretçiler tarafından tam not aldı. Unicera Fuarı’na katılım geçen yıla oranla oldukça yoğundu. Ziyaretçilerin ürünlerimize olan ilgisi bizi çok mutlu etti.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.