DOLAR 32,5254
EURO 34,9015
ALTIN 2439,594
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    United Colors Of Benetton’dan rengarenk seyahat koleksiyonu

    United Colors Of Benetton’dan rengarenk seyahat koleksiyonu
    02.05.2018
    A+
    A-

    Tatil stili deyince aklınıza sadece bikini, şapka ve parti kıyafetleri gelmesin. Sizi sıcak sahillere ve unutulmayacak tatil anılarınıza kavuşturacak rengarenk seyahat kitleri için doğru adres United Colors Of Benetton’dan geçiyor.

    United Colors Of Benetton’un seyahat koleksiyonunda yer alan boy boy valizleri, makyaj ve sırt çantaları, valiz içi düzenleyicileri hatta pasaportluklara kadar bricks ihtiyacı, seyahat severlerle buluşuyor.

    Az yer kaplayan seyahat kitleri ve hafif kumaştan elde edilen sırt çantaları ile sırtınızı ağrıtmadan size eşlik etmeyi amaçlayan modanın dev markası United Colors OfBenetton, valizlerinde ise sert malzemeyle değerli eşyalarınızı koruma altına alıyor. Üstelik Benetton’un renkli seyahat koleksiyonu sadece bunlarla sınırlı değil. Mavi ve tonları, yeşil, turuncu ve kırmızı kulaklıklar, suya dayanıklı bluetooth hoparlörlerle sahil kenarında tüm konforunuz siz yola çıkmadan çantanızdaki yerini alıyor.

    Benetton’dan alacağınız seyahat kitlerini koleksiyonun önemli parçalarından mayo ve bikinilerle, bermuda şortlar, fırfırlı straplez üstler ve çingene elbiseleri veya düz sandallarla doldurabilirsiniz.

    Seyahatlerin olmazsa olmazı çanta ve bavulları United Colors Of Benetton’un renkli dünyasıyla seyahat koleksiyonunuzu tamamlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.