DOLAR 32,5944
EURO 34,7889
ALTIN 2496,318
BIST 9453,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Universal Robots 2017’de yüzde 72 büyüdü

    Universal Robots 2017’de yüzde 72 büyüdü
    05.04.2018
    A+
    A-

    Uygun fiyatı, kafessiz kullanımı ve kullanıcı dostu özelliğiyle öne çıkan, insanla iş birliğine dayalı ‘Cobot’a talep artış gösteriyor. Endüstriyel robotiği yeniden keşfeden dünyanın bir numarası Universal Robots, 2016 yılına göre yüzde 72 büyüyerek 170 milyon dolar ciro yaptı

    İş birliğine dayalı ‘Cobot’ ile endüstriyel robotiği yeniden keşfeden dünyanın 1 numaralı iş birliğine dayalı (Kolaboratif robot; Cobot) robot firması Universal Robots hızlı yatırım geri dönüşü, risk analizine bağlı olarak koruma kafesi olmadan kullanılabilmesi, ücretsiz online eğitim, esnek konumlandırma, kolay programlama ve kullanıcı dostu özellikleriyle talep artışı göstermeye devam ediyor. Ürünleri ile maliyet tasarrufu, kalitede gelişme ve yüksek performans sağlayan Universal Robots, 2016 yılına göre yüzde 72 büyüyerek 170 milyon dolar ciro yaptı.

    ‘Türkiye ve bölge pazarına güçlü bir giriş yaptık’

    Universal Robots Türkiye Satış Geliştirme Yöneticisi Gök, “Merkezi Danimarka’da bulunan firmamız ile Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Fransa, İspanya, İtalya, Çek Cumhuriyeti, Çin, Hindistan, Singapur, Japonya, Güney Kore, Meksika ve Tayvan’daki bölgesel ofislerle birlikte dünya çapında yaklaşık +400 partnerlik güçlü dağıtım ağımızla faaliyet gösteriyoruz. 2017’nin son aylarında bölgesel etkinliğimizi güçlendirmeyi amaçladığımız Türkiye ve bölge pazarına güçlü bir giriş yaptık” dedi.

     

    “2018’de hedef yüzde 100 büyüme”

    Gök, sözlerini şöyle sürdürdü: “2017’de yakaladığımız büyümeyi 2018 yılında da sürdüreceğimize inanıyoruz. 2018’de iş birliğine dayalı robot pazarındaki artışla birlikte pazardaki lider konumumuzu sürdürürken, yüzde 100 büyümeyi hedefliyoruz. Ayrıca, bölgesel satış ağımızı artırmayı ve teknik destek hizmetlerimizi de geliştirmeyi amaçlıyoruz. 2018’de odaklanmayı planladığımız diğer konular; dünya çapında 20 bin kullanıcıya sahip olan Universal Robots ağını genişletmek, çalışanlarımız ve iş ortaklarımızın hedeflerine ulaşmaları için onlara sağladığımız desteği ve eğitim fırsatlarını daha da geliştirmek olacak”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.