DOLAR 32,5502
EURO 34,9805
ALTIN 2420,301
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Universal Robots geleceğin fabrikalarını inşa ediyor

    Universal Robots geleceğin fabrikalarını inşa ediyor
    25.09.2018
    A+
    A-

    İnsanla iş birliğine dayalı cobot’ları ile öne çıkan Universal Robots, 25-26 Eylül 2018 tarihleri arasında Gebze Bilişim Vadisi’nde düzenlenen Future Factories Turkey Summit’teki ‘Geleceğin Fabrikaları Forumu’nun Altın Sponsorluğu’nu üstlendi. Universal Robots üretimde verimliliği artıran çözümleri sayesinde geleceğin fabrikalarını hayata geçiriyor

    Türkiye’deki üretim verimliliğinin ve nitelikli iş gücünün artması amacıyla 25-26 Eylül 2018 tarihleri arasında Gebze Bilişim Vadisi’nde düzenlenen Future Factories Turkey Summit’e (Geleceğin Fabrikaları Türkiye Zirvesi) çok sayıda fabrikadan üretim liderleri katılıyor. İnsanla iş birliğine dayalı cobot’ları ve yenilikçi UR+ çözümleriyle tüm sektörlere çözüm sağlayan Universal Robots, zirvenin Altın Sponsoru oldu. Universal Robots, ‘İnsanları Güçlendirir’ sloganı ve üretimi herkes için daha da kolaylaştırmak felsefesiyle ortaya çıkardığı e-Series ile otomasyonda standartları yeniden belirleyerek, geleceğin fabrikalarını inşa ediyor.

    “Geleceğin ihtiyaçlarına e-Series ile çözüm sağlıyoruz”

    Akıllı üretime sahip firmaların rekabet avantajı sağladığına dikkat çeken Universal Robots Türkiye Satış Geliştirme Yöneticisi Kandan Özgür Gök, “Yatırımcılar için sektördeki yenilikler ve gelişmeleri değerlendirme fırsatı sunan bu önemli zirvenin Altın Sponsoru olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Üretimde verimliliği ve nitelikli iş gücünü artırmanın önemli bir noktasını teknolojiye yapılan yatırımlar oluşturuyor. Universal Robots olarak geliştirdiğimiz e-Series ürün ailesiyle üreticilere daha hızlı kurulum, programlama ve esnek kullanım imkanı sağlıyoruz. e-Series, sürekli olarak geliştirilebilecek bir platform olarak geleceğin ihtiyaçlarına bugünden cevap verebilecek bir çözüm sunuyor” diye ifade ediyor.

    “Yatırımda daha hızlı getiri ve uzun vadeli verimlilik”

    Gök, “e-Series, tıpkı diğer cobot’larımız gibi benzersiz bir kolaylık ve geniş bir uygulama alanı sunmanın yanı sıra yeniden tasarlanan kontrol paneli, programlama ve kontrol yazılımı ile kullanıcıların yapacakları herhangi bir uygulamanın programlanmasını ve cobot’un yeniden konumlandırmasını daha da kolay hale getiriyor. Standart olarak gömülü (entegre) Kuvvet / Tork sensörünün sağladığı daha yüksek hassasiyet, daha kolay programlama ve özel uygulamalara sağladığı avantajlar sayesinde daha fazla uygulamayı ekonomik olarak yapabilmeye imkan tanıyor. e-Series ile kullanıcılara yatırımda daha hızlı bir getiri, yeni ihtiyaçlara uygunluk ve uzun vadeli verimlilik artışı sunuyoruz. Daha fazla teknik bilgi için https://www. universal-robots. com/tr/ linkinden web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz” dedi.

     

    “UR+ platformuyla entegrasyon ve kurulum çok kolay”

    Gök, “Robot Tutucu (gripper) vb. yardımcı ekipmanlar, aksesuarlardan kamera sistemleri ve yazılıma kadar ihtiyaç duyulan birçok çevre ekipmanı bulunduran UR+ platformumuzda ise ‘Tak-Çalıştır ve Üretime Başla’ konseptini kullanıcılara sunuyoruz. Bu sayede, kullanıcıların UR+ platformundan yararlanarak entegrasyon ve kurulumu kolayca yapabilmesine olanak sağlıyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.