DOLAR 32,4893
EURO 34,9832
ALTIN 2433,142
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Universal Robots üretim süreçlerinde çalışanları aktifleştiriyor

    Universal Robots üretim süreçlerinde çalışanları aktifleştiriyor
    27.06.2019
    A+
    A-

    Üretim süreçlerinde tüm sektörler verimliliği artırmak için kullanıcıları girişimci hale getiren, hızlı, kolay uygulanabilir araçlara yöneliyor. Universal Robots, UR+ ve UR Akademi hizmetiyle, sektörün ihtiyaçlarına en optimum çözümü sağlıyor

    Dünyanın lider kolaboratif robot üreticisi Universal Robots, endüstriyel süreçlerde rekabet avantajı yaratmak için verimliliği artıran kolay uygulanabilir araçlara yönelen tüm sektörlere UR+ ile çözüm sağlıyor. Ücretsiz çevrimiçi platform UR+ ile robot kurulumunda A’dan Z’ye tüm ihtiyaçları karşılıyor. Universal Robots, insan teknoloji etkileşimini daha kolay ve yakın hale getirmesine yardımcı olacak şekilde oluşturduğu UR+ ekosistemi sayesinde otomasyonu herkes için ulaşılabilir hale getiriyor.

    “UR+ kolay programlanıyor, esnek konumlanıyor”

    UR+ ürünlerinin kolay programlanabilir olması (robot programlama uzmanlığı gerektirmez), esnek konumlandırma ve iş birliğine dayalı yapısı sayesinde endüstride, üniversitelerde, vb. birçok alanda verimli şekilde kullanılabildiğini ifade eden Universal Robots Satış Geliştirme Yöneticisi Kandan Özgür Gök, “Universal Robots son tüketicilere, distribütörlere, sistem entegratörlerine, UR+ ürünlerini geliştirmek ve ticarileştirmek isteyenlere yenilikçi UR+ ‘Tak-Çalıştır ve Üretime Başla!’ uygulaması ile kolay ve hızlı kurulum ve programlama imkanı sağlıyor. Robot uç elemanları (gripper) vb. yardımcı ekipmanlar, aksesuarlardan kamera sistemleri ve yazılıma kadar ihtiyaç duyulan her şey UR+ platformunda bulunabiliyor” diyor.

     

            155 sertifikalı ürün, 400’den fazla onaylı ticari ürün geliştirici

    Universal Robots, cobot’larla sorunsuz şekilde çalışabilecek onaylanmış ürünleri, örneğin robot tutucu (gripper) vb. yardımcı ekipmanlar, aksesuarlardan kamera sistemleri ve yazılıma kadar ihtiyaç duyulan her şeyi barındıran UR+ platformunu 2016’da hayata geçirdi. Tak-Çalıştır ve Üretime Başla! konseptine uygun şekilde geliştirilen UR+ programında 155 sertifikalı ürün ve 400’den fazla onaylı ticari ürün geliştirici partner şirketi bulunuyor. Universal Robots, iş ortaklarına ve son kullanıcılara, var olan ürününü özelleştirmek ya da yeni bir ürün geliştirmek isteyen geliştiricilere, yenilikçi çalışmalar yapmak isteyenlere cobot’larla sorunsuz bir şekilde çalışacak şekilde sertifikalandırılmış UR+ ürünlerini sunuyor.

     

    Universal Robots Akademi 130’dan fazla ülkede 63 bini aşkın kullanıcı

    Universal Robots, kolaboratif robot teknolojisindeki liderliğini programlama, kullanıcı eğitiminde kolaylık gibi avantajlarla da sürdürüyor. İş birliğine dayalı robot (Cobot) kavramını öğrenmek ve robot programcısı olmak isteyenler için 2017’de ücretsiz çevrimiçi bir platform sunan ve sektörde bir ilk olan Universal Robots Akademi’yi başlattı. Universal Robots Akademi’de İngilizce, İspanyolca, Almanca, Fransızca, Çince, Japonca, Korece ve Tayca olarak 8 dilde 9 online modül ile robot teknolojisi alanında tecrübesi olmayan kullanıcılara dahi önemli kolaylıklar sağlanıyor. Platform, bugün dünya çapında 130’dan fazla ülkede 63 bini aşkın kullanıcıya sahip. Universal Robos, Türkçe seçeneğini de hayata geçirerek daha fazla kullanıcıya erişmeyi planlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.