DOLAR 32,5047
EURO 34,6734
ALTIN 2480,35
BIST 9605,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Universal Robots’dan bir yenilik daha ‘Uygulama Sihirbazi’

    Universal Robots’dan bir yenilik daha ‘Uygulama Sihirbazi’
    28.11.2018
    A+
    A-

    Universal Robots, her ölçekten şirketler için geliştirdiği uygulamalara bir yenisini daha ekledi. Universal Robots, Uygulama Sihirbazı ile otomasyonu herkes için erişilebilir hale getirmeye devam ediyor. Uygulama Sihirbazı, başlangıç olarak en popüler üç kolaboratif robot uygulaması; makine besleme, cıvatalama ve paketleme için kullanıcılara avantaj sağlıyor

    İnsanla yan yana herhangi bir güvenlik kafesi olmadan güvenle çalışabilen (risk analizlerine bağlı olarak) cobot’larıyla öne çıkan Universal Robots, yeni geliştirdiği e-Series ile otomasyon teknolojisindeki değişimin amiral gemisi olmaya devam ediyor. Ayrıca; Uygulama Sihirbazı (Application Builder) ile hem küçük hem de büyük ve orta ölçekli şirketler için geliştirdiği çalışmalara bir yenisini ekleyen Universal Robots, Uygulama Sihirbazı aracıyla yetenek açığını kapatmaya devam ediyor. Cobot’ları ile tüm sektörlere çözüm sağlayan Universal Robots, firmalara istedikleri uygulamayla ilgili baştan sona eksiksiz bir program şablonu ortaya çıkararak maliyet ve üretim optimizasyonu sağlıyor.

     

    “Belirli bir uygulama için komple program şablonu sağlıyor”

    Uygulama Sihirbazı ile sunduğu avantajlara dair açıklamalar yapan Universal Robots Türkiye Satış Geliştirme Yöneticisi Kandan Özgür Gök, “Uygulama Sihirbazı seçilen bir uygulama için komple bir program şablonu sağlıyor. Uygulama Sihirbazı’nda cobot kontrolörünün diğer ekipmanlarla nasıl ilişkilendirileceği, cobot’un özel uygulama gereksinimleri, örneğin cıvatalama için tork, paletleme için yerleşim şablonu, tutucular için dikkat edilmesi gereken detaylar vb. önemli konularda katkılar sağladığı gibi nasıl programlanacağı gösteriliyor. Bununla birlikte kullanıcının seçimlerine göre oluşturulan program şablonu e-mail ile kullanıcıya gönderiliyor, kullanıcı programı cobot’a yükleyerek çalışmaya başlayarak, kısa sürede üretime başlayabiliyor. Uygulama Sihirbazı, başlangıç olarak en popüler üç kolaboratif robot uygulaması makine besleme, cıvatalama ve paketleme için kullanıcılara avantaj sağlıyor. Diğer uygulamalar için ise çalışmalara devam ediliyor” dedi.

    “Uygulama Sihirbazı ile yetenek açığı azalıyor”

    Universal Robots’un kolay programlanan cobot’larının Uygulama Sihirbazı ile tüm sektörlerde yetenek açığını azalttığını ifade eden Gök, “Yeni geliştirdiğimiz Uygulama Sihirbazı, çevrimiçi konfigürasyon aracılığıyla uygulama için gerekli olan uygun uç ekipmanı ve doğru robotu seçmek, farklı konfigürasyon seçenekleri için avantaj ve dezavantajları gözden geçirmek ve komple bir çözüm için gerekli becerileri öğrenmeniz için adım adım bir süreç sunuyor. Universal Robots+, Universal Robots Akademi ve en son yenilik Uygulama Sihirbazı gibi uygulamalarla robot kullanma kabiliyeti artıyor. Herkese başarılı bir robot uygulamasını hızlı bir şekilde yapılandırma ve uygulama imkanı tanıyoruz şeklinde bilgilendirmede bulundu.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.