DOLAR 32,56
EURO 34,8876
ALTIN 2430,936
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ünlü annelerden TOÇEV&adL lansmanına anlamlı ziyaret

    Ünlü annelerden TOÇEV&adL lansmanına anlamlı ziyaret
    03.05.2018
    A+
    A-

    Eğitime her zaman önem veren adL ve “Okumak her çocuğun hakkıdır” ilkesiyle 24 yıldır okumak isteyen ancak maddi yetersizlikten dolayı okuyamayan çocuklarımıza tüm eğitim hayatları boyunca maddi, manevi destek veren TOÇEV, anneler günü için biraraya geldi.

    Her çocuğu birey olarak kabul edip, onların kültürlü, bilgili, uyumlu, üretken olmaları ve toplumsal hayata kazandırılmaları için hiç durmadan çalışmalarına devam eden Toçev ve adL geleceğimiz çocuklarımızın eğitim ve gelişimlerini arttırmak amacıyla adL genel merkezinde buluştu. Toçev çocuklarını ağırlayan adL ekibi onların hayallerini çizdiği resimlere şal tasarımlarıyla can verdi. Şallar anneler günü için adL mağazalarında ki yerini aldı. adL’den alınan her şal ile eğitime bağışta bulunduğunuz gibi bir çocuğunda hayallerine kavuşmasında destek oluyorsunuz…

    adL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık ‘‘Toçev’le daha öncede birçok projede beraber yol aldık. Ancak bu projenin bizde özel bir yeri var. Toçev’in okuttuğu çocuklarla buluşmak, çizdiği resimlere onların dünyasıyla bakmak ve birlikte zaman geçirmek çok keyifliydi. Çok kutsal ve özel bir gün olan anneler gününde, daha fazla çocuğa okuma imkanı sunmak adına başladığımız bu yolculukta onların ve bizim hayallerimiz buluştu.’’ dedi.

    Toçev Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Uygun ‘‘Her bir şal da çocuklarımızın dokunuşunun olması, hayal güçlerinin sanatla buluşması bizleri çok heyecanlandırıyor.
    Çocuklarımızın kendilerini yazı ve resimle böylesine güzel ifade edebiliyor olmaları; onlar için gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda ne kadar başarılı olduğumuzu da gösteriyor. adL’nin sosyal sorumluluk konusundaki hassasiyeti ve ekibin pozitif enerjisi de böyle güzel projelerimizin yıllardır sürüyor olmasında çok büyük etken’’ dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.