DOLAR 32,3766
EURO 35,0392
ALTIN 2326,239
BIST 9073,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ünlü çift Başaran Finlandiya’da tatil yaptı

    Ünlü çift Başaran Finlandiya’da tatil yaptı
    25.01.2019
    A+
    A-
    Başaranlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran ve ünlü gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran ile bir hafta süren eşsiz bir tatil deneyi yaşadı. Kuzey kutup çizgisinin geçtiği yere giden Başaran çifti – 28 derece soğuğa rağmen unutulmaz bir tatil yaşadıklarını kaydetti.
    MAVİ KUTUP ÇİZGİSİNİ GÖRDÜLER
    Kendi alanlarında önemli işlere imza atan Başaran çifti bir haftalık tatil için Finlandiya’ya gitti. Helsinki’den uçakla kuzeye giden Başaran çifti Rovaniemi şehrindeki Santa Claus’a geçti. Çift, kutup mavi çizgisinin geçtiği yere ulaştı orada hatıra fotoğrafları çektirdi. Mavi kutup çizgisinin yakınında bulunmanın kendileri için eşsiz bir deneyim sunduğunu kaydeden Başaran çifti “-28 derece soğuğa rağmen burası müthiş bir deneyim oldu bizim için” dedi.
    BUZ OTELİNDE KALDILAR,HUSKY SAFARİ TURU YAPTILAR
    Yatakları buzdan olan ve geyik derisi serilmiş Buz Oteli’nde kalan ünlü çift,dünyanın en sevimli hayvanlarından olan Huskyleri görüp,Husky safari turuna katıldılar.
    GEYİK ETİ YEDİLER
    Rovaniemi şehrinin küçük ancak farklı tat deneyimleri sunduğunu belirten çift Restaurant Nili’de yedikleri geyik etinin oldukça lezzetli olduğunu kaydetti. Anılan restoranın yöresel motiflerle dekore edildiğini belirten çift “Bu restoranda yer bulabilmek için önceden rezervasyon yaptırmakta yarar var” dedi
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.