DOLAR 32,5952
EURO 34,7976
ALTIN 2404,307
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ünlü futbolculara, Işıklı öğrencilerden 19 Mayıs’ın 100. yılında büyük sürpriz 

    Ünlü futbolculara, Işıklı öğrencilerden 19 Mayıs’ın 100. yılında büyük sürpriz 
    20.05.2019
    A+
    A-

    FMV Işık Okulları öğrencileri, ünlü veteran futbolculara, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. Yılı’na özel bir sürpriz yaptı. Tümer Metin, Emre Aşık, Hakan Ünsal, Ahmet Dursun, Mert Korkmaz, Faruk Atalay, Ahmet Dursun ve Serdar Kulbilge gibi ünlü futbolcuların yer aldığı ‘Genç Kalanlar Takımı’ ile FMV Işık Okulları öğrencilerinden oluşan ‘Gençler Takımı’nın gerçekleştirdiği futbol karşılaşmasının 19 Mayıs 1919 tarihini simgeleyen 19. dakikasının 19. saniyesi yeşil çimlerde sürpriz bir kutlamaya sahne oldu.

    FMV Işık Okulları, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a adım attığı tarih olan 19 Mayıs 1919’un 100. yılını, Atatürk’ün mirasına sahip çıkan öğrencileri, velileri, öğretmenleri, mezunları ile hep beraber büyük bir coşkuyla kutladı. Etkinliklerin ilgi odağı, FMV Işık Okulları öğrencilerinin veteran milli futbolcularla yaptığı “Gençler – Genç Kalanlar” maçıydı. Okul bandosu ve öğrenciler, sahadaki oyunculara maçın 19. dakikasında unutulmayacak bir sürpriz yaptılar.

    Ünlü futbolculardan oluşan ‘Genç Kalanlar Takımı’ ile FMV Işık Okulları öğrencilerinden oluşan ‘Gençler Takımı’nın gerçekleştirdiği maçın 19’uncu dakikasında Atatürk’ün sesiyle maçı durdular, öğrenciler “Ata’mızın Işığındayız ” yazılı büyük bir pankart açtılar ve ‘Gençlik Marşı’nı hep birlikte söylediler. Ünlü futbolculara sürpriz olarak gerçekleştirilen bu kutlama, duygu dolu anlara sahne oldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.