DOLAR 32,4485
EURO 34,7187
ALTIN 2498,795
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ünlü İngiliz Mimar Peter Barber Yeşil Rapido Konferansı’nda

    Ünlü İngiliz Mimar Peter Barber Yeşil Rapido Konferansı’nda
    29.08.2017
    A+
    A-

    Yeşil Rapido’nun  Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ve BEZE Group işbirliğiyle gerçekleştireceği 3. Yeşil Binalar Ötesi Konferansı’nda bu yıl “Future & Cities – Geleceğin Kentleri, Kentlerin Geleceği” konusu işlenecek.

     

    Konferansın konuk konuşmacısı; İngiliz Mimar PETER BARBER

    Dünyaca ünlü İngiliz mimar Peter Barber,  3. Yeşil Binalar Ötesi Konferansına konuk konuşmacı olarak katılacak. Kültür-mimari ve insan-mekan arasında var olan kırılgan ve karmaşık ilişkinin bir imgesini sunan Peter Barber, bir yandan mimarlık faaliyetlerine devam ederken diğer yandan da akademik çalışmalarını sürdürüyor.

     

    Yeşil Rapido,  3.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı, Dünya Şehircilik Günü olarak kutlanan 8 Kasım 2017 tarihinde “Future & Cities – Geleceğin Kentleri, Kentleri Geleceği” teması çerçevesinde yine sürdürülebilirlik ve daha yaşanabilir yapılı çevre kavramının altını çizerek, sonuç odaklı paylaşımlara sahne olacak. Yapı, enerji ve yönetimi, toplu taşıma, çevre, atık yönetimi konuları yetkili isimler tarafından ele alınacak.

     

    Konferans’ta, Peter Barber’in yanı sıra ülkemizin önde gelen STK’ları, proje geliştiricileri, mimarları ve akademisyenleri, yapı sektörünün profesyonelleri, karar verici kamu kurumlarının yetkilileri, geleceğin şehirlerini konuşmak üzere bir araya gelecekler.

     

    Sonuç odaklı bir yaklaşım ile önerilerin paylaşılacağı “Yeşil Rapido 3. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Mimarlık Fakültesi işbirliği ile MSGSÜ Sedad Hakkı Eldem Oditoryumu’nunda düzenlenecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.