DOLAR 32,4267
EURO 34,437
ALTIN 2489,289
BIST 9679,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ünlü marka ve isimler alışveriş şenliğinde buluştu

    Ünlü marka ve isimler alışveriş şenliğinde buluştu
    01.10.2017
    A+
    A-

    Başarılı İş Kadınları Platformu (BİKAP) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Alışveriş ve Eğlence Şenliği” hafta sonu, Kuzu Grup sponsorluğunda Crowne Plaza Florya’da gerçekleşti.  Alışveriş şenliği, birbirinden ünlü isim ve markaların katılımıyla dopdolu  2 güne ev sahipliği yaptı.

    Bilge Kuru Eren ve Lion Diamond kurucusu Öznur Yakın’ın birlikte yürüttüğü BİKAP projesi, sektörlerinde başarılı olan bütün iş kadınlarını tek platformda toplama hedefi doğrultusunda düzenlediği alışveriş şenliğinin üçüncüsünü 29-30 Eylül’de Kuzu Grup sponsorluğunda gerçekleştirdi. Crowne Plaza Florya’da cemiyet ve magazin dünyasının önemli isimlerinin katılımı ile gerçekleşen alışveriş şenliği 2 gün boyunca birbirinden keyifli anlara sahne olurken kermese katılanlar bol bol alışveriş yaptı.

    Kuzu Grup ana sponsorluğunda ve Crowne Plaza Florya mekan sponsorluğunda gerçekleşen şenliğin 30 TL olan kapı girişinden elde edilen gelir El Bebek Gül Bebek Derneği’ne bağışlandı.

    110 Firma Şenliğe Katıldı

    Sabahtan akşama kadar süren alışveriş şenliği 2 gün boyunca Atasay, Lion Diamond, NY Cork, Punto, Zm Decor, Ferruh Filiz gibi firmalara ev sahipliği yaptı. Pınar Altuğ, Melda Aksu, Aslı Şen, Eda Kosif, Esra İnceefe, Emel Yıldırım, Saba Tümer, Mücella Öztekin, Armağan Çağlayan, Ayfer Toprak ve Nilay Cafer gibi cemiyet ve magazin dünyasının önemli isimleri şenliğe katıldı.

    Şenlikte Anlamlı Ödül

    Projenin koordinatörlerinden Bilge Kuru Eren ve Öznur Yakın, şenliğe ana sponsor olan Kuzu Grup ve mekan sponsorluğu yapan Crowne Plaza Florya’ya desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaketlerini takdim etti. El Bebek Gül Bebek Dernek Başkanı Özgür Doğa Keleş, bu sosyal sorumluluk projesiyle derneğe katkı sağlayan Bilge Kuru Eren’e,  Öznur Yakın’a ve alışveriş şenliğinin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen Kuzu Grup’a onur ödülünü verdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.