DOLAR 32,5714
EURO 34,9766
ALTIN 2419,919
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ünlü piyanist Tuluyhan Uğurlu’dan Cumhuriyet Bayramı’na özel tonser Tepe Nautilus’ta

    Ünlü piyanist Tuluyhan Uğurlu’dan Cumhuriyet Bayramı’na özel tonser Tepe Nautilus’ta
    24.10.2019
    A+
    A-

    Tepe Nautilus, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına 27 Ekim’de dünyaca ünlü piyanist Tuluyhan Uğurlu’nun piyano resitali ile başlıyor. Kutlamalar, 29 Ekim günü Cumhuriyet Bandosu’nun özel gösterimi ve Türk bayrağı dağıtımı ile devam edecek.

    İstanbul’un tam kalbinde ziyaretçilerine keyif dolu anlar yaşatan Tepe Nautilus, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına dünyaca ünlü piyanist ve besteci Tuluyhan Uğurlu konseri ile başlıyor. Tuluyhan Uğurlu, “Mustafa Kemal Atatürk ve Güneşin Askerleri” isimli piyano resitali ile 27 Ekim’de saat 15:00-16:00 arasında Tepe Nautilus ziyaretçilerine unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.

    Atatürk’ün hayatını ve Kurtuluş Savaşı’nın anlatıldığı eserde, Atatürk güneş olarak simgelenirken, kadınların ve erkeklerin bir arada Kurtuluş Savaşı’nı kazandığı Türk ordusu ise “Güneşin Askerleri” olarak anlatılıyor.

    Tepe Nautilus’ta Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 29 Ekim günü Cumhuriyet Bandosu’nun gösterileri ve Türk Bayrağı dağıtımı ile devam edecek.

    Tepe Nautilus, 27 Ekim ve 29 Ekim tarihlerinde kutlanacak Cumhuriyet Bayramı gösterilerine herkesi davet ediyor.

    Tuluyhan Uğurlu Piyano Resitali

    Etkinlik Tarihi: 27 Ekim

    Etkinlik Alanı: 1. Kat Etkinlik Alanı

    Etkinlik Saati: 15.00-16:00

    Cumhuriyet Bandosu ve Türk Bayrağı Dağıtımı

    Etkinlik Tarihi: 29 Ekim

    Etkinlik Saati: 13.00 – 18.00

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.