DOLAR 32,3373
EURO 35,1792
ALTIN 2247,385
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ünlü Techno-House DJ’i Radio Slave Big Burn Nights kapsamında şehri ateşlemeye geliyor

    Ünlü Techno-House DJ’i Radio Slave Big Burn Nights kapsamında şehri ateşlemeye geliyor
    23.03.2019
    A+
    A-

    Bu yaz üçüncüsü gerçekleşecek olan Türkiye’nin en büyük elektronik müzik festivali Big Burn İstanbul’un öncüsü Big Burn Nights, Nastia, Marc Romboy, Eagles&Butterflies ve Roman Flügel, gibi global elektronik müzik dünyasının büyük isimlerini ağırlayarak oldukça ses getirdi. Harika seri 12 Nisan Cuma gecesi RX İstanbul’da dans severleri Radio Slave ile bir araya getiriyor!

    Bahar aylarının gelmesiyle şehir gece hayatı hareketlenmeye başlıyor. Elektronik müziğe verdiği desteklerle öne çıkan Burn Enerji İçeceği’nin katkılarıyla yine dev bir isim şehre geliyor, Radio Slave. 1992 yılından bu yana bir çok defa dünyanın en iyi Dj ve prodüktörleri arasında ismi geçen, Brighton doğumlu Berlin merkezli dünyaca ünlü Techno-House Dj’i ve Rekids plak şirketinin arkasındaki isim Matthew Edwards a.k.a. Radio Slave köklü bir geçmişe sahip.

    Cocoon Club Frankfurt, WOMB (Official) Tokyo, fabriclondon, Space Ibiza ve Trouw Amsterdam gibi dünyanın dört bir yanında performans gösteren Radio Slave Dj Mag tarafından dünyanın en iyi remiksçileri arasında seçildi. Aynı zamanda “En iyi İngiliz Yapımcı” ödülüne kadar sayısız ödüllere sahip dev isim 12 Nisan akşamı Big Burn Nights kapsamında şehrin en iyi ses sistemine sahip kulübü RX Istanbul’da !

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.