DOLAR 32,5733
EURO 34,8024
ALTIN 2513,538
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ünlüler 15. yılında MAG’ı yalnız bırakmadı

    Ünlüler 15. yılında MAG’ı yalnız bırakmadı
    15.12.2017
    A+
    A-

    MAG tarafından her sene geleneksel olarak düzenlenen Ankara’nın ilk konsept balosu “MAGical Night” ünlü isimlerin katılımı ile Bilkent Otel’de gerçekleşti.

    Ankara’nın başarılı genç iş adamlarından Can Çavuşoğlu ve eşi Seda Çavuşoğlu ile Beril Çavuşoğlu ev sahipliğinde gerçekleşen geleneksel MAGical Night balosu 1500’den fazla davetlinin katılımı ile Fiat ana sponsorluğunda Bilkent Otel’de gerçekleşti. Ünlü radyo programcısı Serkan Kızılbayır ve Özgür Aksuna’nın sunumları ile başlayan özel davet hazırlanan video maping showları ile devam etti.

    MAG Medya Genel Yayın Yönetmeni Beril Çavuşoğlu Raşit Bağzıbağlı imzası taşıyan özel elbisesi ile gecenin en çok konuşulan isimlerinden oldu ve davetlilere bu güzel organizasyonda kendilerine eşlik ettiği için teşekkür etti. MAG Medya Kurucusu Can Çavuşoğlu ise; gelenekselleşen MAGical Night balosu ile ilgili şunları söyledi; “ 15 yıldır sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. MAG Medya ailesi olarak MAG PR, MAG Dijital ile derginin yanı sıra birçok alanda faaliyet göstererek Ankara’ya sihirli bir gece kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Aylar süren hazırlık süresince bizimle birlikte aynı heyecanı paylaşan siz değerli konuklarımız ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. Bu özel gecede bizleri yalnız bırakmayan Demet Şener ve Metin Hara’ya da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

    Gecenin mimarlarına plaket takdim edildi

    Fiat ana sponsorluğunda gerçekleşen özel gecede özel isimlere plaketleri takdim edildi. Fiat adına plaketi Fiat Bölge Müdürü Gürhan Paşolar takdim aldı. Geceye destek veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, Q Home Kurucu Ortağı Şehnaz Maden, Anadolu Efes Türkiye Horeca Müdürü Timur Tunç ve Loreal Türkiye Perakende Müdürü Nilgün Tonta’ya plaketleri takdim edildi.

    Ünlüler MAG’ı yalnız bırakmadı

    MAGical Night için özel olarak gelen ünlü isimler sihirli gecede göz kamaştırdı. Model ve sunucu Demet Şener, yazar Metin Hara, fotoğrafçı Nihat Odabaşı, dünyaca ünlü tenör Murat Karahan gibi birbirinden ünlü ve sevilen isimler de geceye katılımları ile renk kattı.

    Metin Hara da efsane geceye katılan isimler arasındaydı

    MAG Medyanın kendisi için çok özel olduğunu dile getiren ünlü yazar ve İnsana Güven kurucusu Metin Hara “ MAG Medya ailesi işini titizlikle yapan ve çok kıymetli bir aile. Burada bu gece sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum” dedi.

    Demet Şener’den güçlü kadınlara mesaj

    MAG Aralık kapağı için objektif karşısına geçen ünlü model ve sunucu Demet Şener plaketini alırken şunları söyledi: “ Aralık kapağında bulunduğum ve yıllardır takip ettiğim MAG kendi alanında kendini ispat etmiş ve başarılı işlere imza atan bir dergi aynı zamanda böyle bir geceyle de her alandaki başarısını bizlere gösterdi. Plaket için çok teşekkür ediyorum ama ben burada bu plaketi çalışan başaran ve kendi ayakları üzerinde duran tüm kadınlar için alıyorum “dedi. Sahnede kendi kapağını da imzalayarak geceyi ölümsüzleştiren Demet Şener, zarafeti ile göz kamaştırdı.

    Ozan Doğulu ile eğlence devam etti

    Ankara Orkestrası’nın sahne aldığı baloda, ülkemizi uludlararası platformlarda temsil eden tenör Murat Karahan’da sahne aldı. Ünlü Prodüktör Ozan Doğulu eğlenceyi zirveye taşıdı. DJ Ozan Doğulu MAGical Night için özel olarak hazırladığı playlist ile konuklar geç saatlere kadar eğlendi. Ankara’da bu tarz şık bir organizasyonda ilk kez sahne aldığını dile getiren ünlü isim mutluluk duyduğunu dile getirdi.

    1500 kişiyi aşkın davetlisi ile Ankara’nın smokin ve uzun elbise dress kodu ile dikkat çeken MAGical Night Balosu, ünlü tasarımcıların ellerinden çıkan elbiselerin ve smokinlerin yarışı ile de yıla damga vurdu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.