DOLAR 32,5072
EURO 34,8488
ALTIN 2478,427
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    URTİM, İSOV Lisesi’nde eğitimlere başladı

    URTİM, İSOV Lisesi’nde eğitimlere başladı
    26.02.2018
    A+
    A-

    Sektöre nitelikli iş gücü kazandırmak için Zincirlikuyu İSOV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile işbirliği protokolü imzalayan URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri okuldaki eğitimlere başladı.

    Zincirlikuyu İSOV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile işbirliği protokolü imzalayan URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri okuldaki eğitimlere Şubat ayında başladı. Derslerin ve seminerlerin başlamasından dolayı mutlu olduklarını belirten URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Urfalılar, “İSOV Lisesinde verdiğimiz seminere yaklaşık 510 öğrenci katıldı. 2 grup halinde teorik ve uygulamalı olarak yapılan derslerimize de kalıp ve iskele sistemlerine giriş konusuyla başladık. Dersleri ekibimizden Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Ergun Baştan ve Satış Proje Yöneticisi aynı zamanda A Belgeli İSG Uzmanı olan Yalçın Çetiner verdi. Sektörümüzün ilk derneği olan Kalıp ve İskeleciler Derneği (KALİSDER) hakkında da genel bilgilendirmeler yapıldı. Dönem boyunca müfredat doğrultusunda kalıp ve iskele sistemlerinin tarihçesi, genel tanıtımı, dünyadaki uygulamalar, ülkemizdeki uygulamalar, sektörle ilgili kalite standartları, uygulama zorunlulukları ve emniyet kuralları hakkında eğitimlerimiz devam edecek. Her ay teorik ve uygulama içeren dersler dönem sonuna kadar devam edecek” diye konuştu.

    Sektöre nitelikli iş gücü kazandırabilmek adına öğrencilere 38 yıllık deneyimlerini teorik ve uygulamalı aktarma fırsatı bulduklarını ifade eden Serdar Urfalılar, sanayici-okul işbirliklerinin sektörümüz ve ülkemiz adına çok büyük bir önem taşıdığını belirtti.

    54 ülkeye ihracat gerçekleştiren URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Urfalılar, İSOV Lisesi ile uzun soluklu bir işbirliği gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi ve şunları ekledi: “2018 yılında eğitim projelerimize ağırlık vermeye başladık. İSOV Lisesi dışında da farklı eğitim kurumlarıyla çalışmalar ve işbirlikleri gerçekleştiriyoruz. Eğitim alanında işbirliklerimizi çeşitlendirmek için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.