DOLAR 32,5512
EURO 34,8814
ALTIN 2429,309
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    USB’li valizler ile şarj sorunu ortadan kalkıyor

    USB’li valizler ile şarj sorunu ortadan kalkıyor
    13.02.2019
    A+
    A-

    Seyahate çıkmadan önce yanımıza alacağımız eşyaları valize nasıl sığdıracağımız her zaman sorun olmuştur. Bunun yanında kullandığımız elektronik eşyaların şarj sıkıntısı da diğer bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Dayanıklılığı ve sağlamlığı ile ön plana çıkan Victorinox valizler, USB özelliğiyle de kullanıcıların beğenisini topluyor.

    İsviçre ordu çakısından ilham alınarak üretilen ve gizli bölümleri bulunan valizin USB detayı sık seyahat edenler için en ideal valiz olma özelliğini taşıyor. USB detayıyla diğer valizlerden farklı bir özellik sunan Victorinox, iç cebe entegre USB bağlantı noktasına sahip. Zor durumlarda elektronik cihazı şarj edebilen valizde gizlenmiş kalem, SIM kart değiştirme aracı ve kimlik etiketi bulunuyor.

    Konforlu kavrama, tek dokunuşla alüminyum tutma sistemi üç farklı konumda kilitlenebiliyor. Çift katlı YKK® fermuarlara ve entegre bir Travel Sentry® onaylı kombinasyon kilidine sahip valiz çizilmelere ve darbelere karşı ultra dayanıklı.

    Her şey yerli yerinde

    Fonksiyonelliği ve sıra dışı tasarımı ile ayrıcalıklı bir seyahat deneyimi sunan gömme tekerlek ve daha fazla taşıma kapasitesi için dizayn edilen kollar, bavulun boyutunu ve paketleme kapasitesini en üst düzeyde tutuyor. X şekilli sıkıştırma kayışları eşyaların düzgün durmasına yardımcı olurken, valizin iki fermuarlı ağ aksesuar cebi de küçük eşyaların rahat taşınmasına imkan sağlıyor. İş seyahatlerine çıkarken yanınıza aldığınız kıyafetlerin muhafaza edilmesi oldukça zor. Valizde takım elbiseler için büyük ve temizlemesi kolay fermuarlı bölme iş seyahatlerinin vazgeçilmez özelliği oluyor.

    Mall of İstanbul, Maltepe Piazza’da ki Hobix mağazalarında ve hobix.com.tr internet adresinde bulabileceğiniz Victorinox Lexicon Hardside global kabin boy valizin fiyatı 3.325,00 TL’dir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.