DOLAR 32,5257
EURO 34,7413
ALTIN 2488,581
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Üsküdar Belediyesi İstanbullulara yeni bir kültür ve spor merkezi kazandıracak

    Üsküdar Belediyesi İstanbullulara yeni bir kültür ve spor merkezi kazandıracak
    21.12.2018
    A+
    A-

    Üsküdar Belediyesi, kültür, sanat ve spor aktivitelerini herkes için ulaşılır bir hale getirmek için hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekliyor. İmzasını taşıyan projelerle Üsküdar’ı bilim, sanat ve kültür merkezi haline dönüştüren Üsküdar Belediyesi tarafından projelendirilen Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi’nin temeli, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla atılacak.

    Bilim ve ilim dünyasına çok önemli katkıları bulunan çok değerli bilim ve ilim insanı Prof. Dr. Raşit Küçük’ün adını taşıyan merkez; yarı olimpik yüzme havuzu, 750 kişilik çok amaçlı salon, fuaye ve sergi alanı, bilgi evi, fitness salonu, gezilebilir teras, kafeterya ve 70 araçlık otoparkıyla tüm İstanbulluların hizmetine sunulacak.

    Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in ev sahipliğinde, 22 Aralık Cumartesi günü, saat 12.00’de gerçekleşecek.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.