DOLAR 32,5456
EURO 34,9062
ALTIN 2429,62
BIST 9712,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Usta babaların en büyük yardımcısı Hilti’den

    Usta babaların en büyük yardımcısı Hilti’den
    12.06.2017
    A+
    A-

    İnşaata dair pek çok farklı kategoride ürün sunan Hilti, Babalar Günü için delim ve küçük kırım işlerinde babaların gücüne güç katarak gönlünü fethedecek bir hediye alternatifi sunuyor. Hilti TE 3 Delici Kırıcı, hızlı performansı ve uzun süreli dayanıklılığı ile evinin ustası babaların en büyük yardımcısı olmaya aday.

    İnovatif ürünleriyle inşaat işlerinde büyük kolaylık sağlayan Hilti, tadilatlarla uğraşmayı seven babalar için ideal hediye seçeneği ile dikkat çekiyor. Küçük çaplı delim ve kırım işlerinde evinin ustası babaların gücüne güç katacak Hilti TE 3 Delici Kırıcı, uzun ömür süresiyle de avantaj sağlıyor.

    En “baba” özellikler bu üründe buluştu

    Usta babaların zorlu uygulamaların bile üstesinden rahatlıkla gelmesini sağlayan Hilti TE 3 Delici Kırıcı, toz toplama aparatı ile baş üstü uygulamalarda da babalara ekstra kolaylık sunuyor. Hem darbeli ve darbesiz delim hem de kırım yapabilen Hilti TE 3 Delici Kırıcı, kendi sınıfındaki ürünlerden yaklaşık yüzde 20 daha hızlı performans ve daha uzun süre dayanıklılık göstermesiyle farkını ortaya koyuyor. Sadece 3 kilogram ağırlığında olan Hilti TE 3 Delici Kırıcı, 850 Watt motoruyla zorlu koşullar ve ağır uygulamalarda dahi üstün performans ve dayanıklılık özelliği ile dikkat çekiyor. Ergonomik tutma kolu tasarımıyla babalara rahat uygulama imkanı tanıyor.

    Tamir servisinde verimlilik ilkesiyle tasarlanan Hilti TE 3 Delici Kırıcı; düşüp kırılma, suya girme ve hatalı kullanım dışında Hilti’nin “2 yıl masraf yok” uygulaması kapsamında garanti altında sunuluyor. Babalar Günü için farklı bir hediye almak isteyenler ürüne, Hilti mağazalarından veya hilti. com. tr internet adresinden ulaşabilirler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.