DOLAR 32,5744
EURO 34,9745
ALTIN 2421,943
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Üstadın son talebesi ile buluştular

    Üstadın son talebesi ile buluştular
    30.05.2019
    A+
    A-

    Son dönem Osmanlı âlimi ve Nur hareketinin kurucusu Said Nursi’nin yaşayan tek talebesi Hüsnü Bayramoğlu, Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün ve Nur talebeleri ile iftarda bir araya geldi.

    Geliştirdiği ‘Elbirliği Sistemi’ ile faizsiz ev alma sisteminin mucidi Eminevim, Ramazan ayının birlik ve dayanışma ruhunu yaşatabilmek için Türkiye’nin hemen her ilinde iftar sofraları kuruyor. Düzenlemekte olduğu 212 iftar programı ile farklı illerdeki iştirakçileri ile aynı sofranın etrafında buluşacak olan Eminevim, Ramazan boyunca 55 bin müşterisiyle bir araya gelecek.

    Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, iftar programlarını geleneksel hale getirdiklerini belirterek; “İçerisinde bulunduğumuz ayın manevi iklimini yaşamak, birliğimizi kuvvetlendirebilmek için düzenli halde gerçekleştirdiğimiz programlarımız hemen her şehirde devam ediyor,” diye konuştu.

    Eminevim Sefaköy Yerleşkesinde düzenlenen iftar programına katılan isimler arasında Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Üstün, Bediüzzaman Hazretleri’nin son vekili, Nur hizmetlerinin hadimi Hüsnü Bayramoğlu ağabey de yer aldı.

    300’ü aşkın nur talebesinin katıldığı, uhuvveti pekiştiren manevi bir havada gerçekleşen iftarda Bayramoğlu’nun lahika okuması ile program devam etti.

    Daha çocuk sayılabilecek yaşta, üstad’ın hizmetine giren Hüsnü Bayramoğlu, Bediuzzaman’ın vasiyetlerinde vekil tayin ettiği en genç talebesi olarak biliniyor. Aslen Safranbolulu olan Bayramoğlu’nun adı Risalelerde müteaddit yerlerde geçmektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.