DOLAR 32,4883
EURO 34,9622
ALTIN 2434,955
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Uzmanlar Anne Bebek Akademisi’nde bir araya gelecek

    Uzmanlar Anne Bebek Akademisi’nde bir araya gelecek
    15.04.2020
    A+
    A-

    Ürünleriyle annelerin bebeklerini büyütme serüveninde her zaman destekçisi olan Wee Baby, bu zorlu dönemde de annelerin yanında olmaya devam ediyor. Sosyal ortamlardan olabildiğinde uzakta kaldığımız bu süreçte Wee Baby Anne Bebek Akademisi ile konusunda uzman isimlerle online platformlarda bir araya gelecek. Anneler akıllarında oluşacak her türlü soru için uzmanların görüşlerinden faydalanabilecek.

    Köklü geçmişi ve ürettiği ürünlerle anneler ve bebeklerinin her zaman yanında olan Wee Baby, koronavirüs sebebiyle evde kaldığımız bu dönemde annelere destek olmaya devam ediyor. Wee Baby, anneleri, bebeklerin psikolojik ve fizyolojik gelişimlerinin yanı sıra bebek bakımı gibi konularda da bilinçlendireceği Anne Bebek Akademisi ile evlere konuk olacak. Wee Baby sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayınlanacak Anne Bebek Akademisi canlı yayın serisi, kendi alanında uzman isimleri ağırlayacak.

    Gazeteci Aslıhan Gündüz moderatörlüğünde; 13 Nisan Pazartesi 21.00’da Dr. Elif Pınar Çakır ile ilk yayınına başlayacak olan Anne Bebek Akademisi, “Bebeklerde Hijyen, Bağışıklık ve Hastalıklardan Korunma” konusunu ele alacak. 6 Mayıs Çarşamba gününe kadar haftada iki kez annelerle bir araya gelecek Anne Bebek Akademisi, annelerin merak ettiği birçok sorunun yanı sıra bebeklerde doğru beslenme, bağışıklık güçlendirme, bebek gelişimi, bebeklerde ilk yardım ve uyku problemleri gibi kritik konulara yer verecek.

    Wee Baby Anne Bebek Akademisi programı:

    15 Nisan Çarşamba 21.00

    Pedagog Gözde Erdoğan Şahenk (@pedagoggozde) Çocuklarda Ağlama/Kaygı Sürecini Yönetmek ve Güvene Dayalı İlişki Kurmak.

    20 Nisan Pazartesi 21.00

    Uyku Uzmanı Seride Samurkaş (@uykumelegi) Bebeklerde Uyku Düzeni Oluşturma ve Koruma

    22 Nisan Çarşamba 21.00

    Pedagog Gözde Erdoğan Şahenk (@pedagoggozde) Evde Bebeklerde Zihinsel ve Fiziksel Gelişimi Destekleyici Oyunlar

    27 Nisan Pazartesi 21.00

    İlk Yardım Uzmanı Deniz Karadeniz (@denizkaradenizegitim) 0-3 Yaş Çocuklarda İlk Yardım

    29 Nisan Çarşamba 21.00

    Pedagog Gözde Erdoğan Şahenk (@pedagoggozde) Çocuklardaki Davranış Problemleri ve Ebeveyn Tutumları

    4 Mayıs Pazartesi 21.00

    Dr. Elif Pınar Çakır (@guncel_anne) Ek Gıdaya Geçiş ve BLW

    6 Mayıs Çarşamba 21.00

    Pedagog Gözde Erdoğan Şahenk (@pedagoggozde) Bebeklik Döneminde Ebeveynler Arasındaki İlişki ve Babanın Rolü

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.