DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    V-ZUG, AYT Home çatısı altında

    V-ZUG, AYT Home çatısı altında
    15.03.2017
    A+
    A-

    Kalite dendiğinde akla gelen ilk markalar arasında yer alan V-ZUG, AYT Home çatısı altında, mutfakta tarzını sonuna kadar hissettiren kullanıcılar ile buluşuyor. Dünyaca ünlü mutfak ve mutfak ürünleri markalarını tek bir çatı altında toplayan AYT Home, üstün özellikli V-ZUG mutfak ürünleri ile Ayrıcalıklı Yaşam Tarzı’nı sonuna kadar hissettiriyor.


    Sektöründe İsviçre’nin lider markası V-ZUG; fonksiyonel çekmeceleri, modern set üstü ocakları, üstün özellikli bulaşık makineleri, güçlü davlumbazları ile yüksek performans ve mutfaklar için sınırsız kombinasyon olanağı sunuyor. Ayrıcalıklar dünyasının en gözde markalarından olan V-ZUG, 2016’da aldığı, tasarım dünyasının en prestijli ödüllerinden iF Design Award ile kalitesini ve başarısını taçlandırdı.

    Hem şık hem işlevsel…
    V-ZUG, tüm ürünlerinde her zaman en yüksek verimliliği sağlayan ve inovatif üretici kimliğiyle kendi alanında pek çok ilke imza atarak öncülük ediyor. İşlevsellik ve zarafeti bir arada sunduğu fırın, buharlı fırın, mikrodalga fırınları ile mutfaktaki her ihtiyaca en kaliteli ve şık çözümü sunmayı amaçlayan V-ZUG, tasarımın sadece dış görünüşten ibaret olmadığını da hissettiriyor.
    AYT Home çatısı altında kullanıcılar ile buluşan V-ZUG, yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor ve mutfaklara adeta sihirli bir dokunuş yapıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.