DOLAR 32,5837
EURO 34,8076
ALTIN 2412,215
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    VADİSTANBUL AVM’den yılın en büyük hediyesi ve alışverişin en eğlencelisi

    VADİSTANBUL AVM’den yılın en büyük hediyesi ve alışverişin en eğlencelisi
    19.12.2017
    A+
    A-

    Moda dünyasının öncü, merakla takip edilen markaları ve dünya mutfağından benzersiz lezzetleri misafirleri ile buluşturan Vadistanbul AVM, 2017’nin son ayında çok renkli etkinlikler ve yılın en büyük hediyesi ile karşınızda. AVM’den, 20 Aralık – 28 Şubat arasında toplamda 250 TL ve katları tutarında alışveriş yapanlar Land Rover Discovery Sport kazanma şansı elde ediyor. Vadistanbul AVM, yeni yıla girmeden önce ise renkli etkinliklere ev sahipliği yapıyor

    270’i aşkın mağazası, gastronomi alanındaki iddialı ve orman manzaralı restoranları, kafeleri, eğlencenin yeni adresi olan Magic World Eğlence Merkezi ve dünyadaki son teknolojiyle donatılmış evinizdeki konforu sağlayan Gold Class sinema deneyimiyle benzersiz ve çok özel bir alışveriş keyfi sunan Vadistanbul AVM 2017’nin son günlerinde rengarenk, sürpriz ve eğlencelerle dolu.

    Vadistanbul AVM, misafirlerine yeni yılda Land Rover Discovery Sport kazanma şansı sunuyor. Yılın en büyük hediyesini kazanmak için 20 Aralık – 28 Şubat tarihleri arasında toplamda 250TL alışveriş yapmak yeterli.

    Vadistanbul AVM’de En Uzun Gece

    İstanbul’a yepyeni bir nefes veren ve her mevsim yeşilin başka bir tonuyla misafirlerini karşılayan Vadistanbul AVM, sevdikleri için yeni yıl alışverişi yapanlara hediyelerini daha da özel kılacak bir sürpriz sunuyor. Tek seferde 100 TL’lik alışveriş yapanlar, AVM içerisinde zemin kat meydanda kurulan alanda özel tasarım yılbaşı paketleme hizmetinden faydalanabiliyor. 21-22-23-24 Aralık tarihlerinde sunulacak bu etkinlikle tüm misafirler yeni yıl alışverişlerini birbirinden renkli ve farklı özel paketlerle daha da özel kılacak.

    En uzun gecenin yaşanacağı ve mağazaların gece 00:00’a kadar açık kalarak misafirlerine özel indirimlerin yanı sıra farklı ikramlarda da bulunacağı 21 Aralık’ta aynı zamanda 21.00 ve 00:00 saatleri arasında 100TL’lik alışveriş yapan herkese tek kişilik sinema bileti hediye.

    Yeni yılı renkli ve hareketli karşılayan Vadistanbul AVM’de hem yetişkinler hem de çocuklar için etkinlikler de yer alıyor. 23-24 Aralık tarihlerinde trio grubu Jazz Matizdinletiler yer alırken, İstanbul Modern’in Yılbaşı Maskem Atölyesi çocukları eğlenmeye davet ediyor.

    VADİSTANBUL Hakkında:

    İnşaat sektörünün öncü markalarından Artaş Grup ve İnvest Grup tarafından, Evyap’ın Ayazağa’daki arazisi üzerinde konumlanan ve megamall kategorisinde yer alan Vadistanbul AVM, kurulduğu 103.000 malan ile dünyanın en gözde markalarını, İstanbul’un en beğenilen lezzet mekanlarını benzersiz bir doğa manzarasında buluşturmasının yanı sıra, 760 metre uzunluğunda bir açık hava alışveriş caddesine de sahip. Vadistanbul AVM, özenle planlanmış toplam 20.000m2’lik yemyeşil peyzaj alanı içerisinde yer alan; ses, ışık ve suyun muhteşem uyumuna sahne olan gösteri havuzu ile misafirlerine unutulmaz sürprizler yaşatırken, teknolojinin son olanaklarıyla donatılmış sinema kompleksi ve eğlence parkı da alışveriş keyfine hayatın en güzel renklerini taşıyor. Ulaşım olanaklarıyla da fark yaratan Vadistanbul AVM’ye TEM bağlantı yollarıyla kolayca erişilebiliyor. Türkiye’de bir ilk ve tek olan, 15 milyon Euro’luk yatırım desteğiyle hayata geçirilen Havaray ile Seyrantepe metrosundan sadece üç dakikada doğrudan Vadistanbul AVM içine, foodcourt’a ulaşmak mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.