DOLAR 32,5162
EURO 34,7728
ALTIN 2493,775
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vadistanbul Jolly Joker Mart ayı konser takvimi

    Vadistanbul Jolly Joker Mart ayı konser takvimi
    04.02.2019
    A+
    A-
    Vadistanbul’da bulunan Jolly Joker birbirinden başarılı sanatçıları, Mart ayında damüzikseverlerle buluşturmaya devam ediyor
    1 Mart Cuma, saat 22.00’de Fatih Ürek konseri
    Muhteşem sahne performansı ile Fatih Ürek, herkesi dans etmeye Vadistanbul Jolly Joker’a davet ediyor. Fatih Ürek, sevenleriyle 1 Mart Cuma akşamı Vadistanbul’da buluşuyor.
    2 Mart Cumartesi, saat 22.00’de Yaşar konseri
    Sanatçı, şarkı yazarı, şair, yorumcu kimliği ve muhteşem sahne performanslarıyla 90’lı ve 2000’li yılların en büyük isimlerinden biri olan Yaşar, sevenleriyle Jolly Joker Vadistanbul sahnesinde buluşuyor.
    8 Mart Cuma, saat 22.00’de Levent Yüksel konseri
    Türk pop müziğinin en değerli besteci ve yorumcularından; Ya Sonra, Kadınım, Sensiz Olmaz, Zalim ve daha birçok unutulmaz şarkıya imza atan Levent Yüksel, geçmişten bugüne en sevilen şarkılarıyla Vadistanbul Jolly Joker’de olacak.
    9 Mart Cumartesi, saat 22.00’de Freehiphop: Ezhel konseri
    Ankara’da içinden çıktığı mahalle yaşantısını müziğine büyük bir samimiyetle aktaran Ezhel, sevilen şarkılarıyla Vadistanbul Jolly Joker misafirlerine coşkulu bir akşam yaşatacak.
    29 Mart Cuma, saat 22.00’de Gökhan Türkmen konseri
    Kendine özgü ses rengi ve tarzıyla pop müziğin güçlü isimlerinden Gökhan Türkmen, yeni şarkılarının yanı sıra eski şarkılarının da bulunduğu geniş repertuvarıyla Vadistanbul Jolly Joker’da sevenleriyle buluşacak.
    30 Mart Cumartesi, saat 22.00’de Selami Şahin konseri
    Müzik kariyerinde 50. yılını dolduran Türk müziğinin duayen ismi Selami Şahin ile Vadistanbul Jolly Joker’de aşk dolu bir geceye davetlisiniz. Usta sanatçı 7’den 70’e herkesin ezbere bildiği şarkılarıyla sevenlerine unutamayacakları bir akşam yaşatacak.
    Tüm etkinlikler için biletler, Biletix ve Vadistanbul’daki Jolly Joker bilet satış noktalarından temin edilebilir.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.