DOLAR 32,5158
EURO 34,7992
ALTIN 2428,561
BIST 9714,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vadistanbul Jolly Joker Şubat Ayı Konser Takvimi

    Vadistanbul Jolly Joker Şubat Ayı Konser Takvimi
    31.01.2019
    A+
    A-

    Vadistanbul’da açıldığı günden beri birbirinden değerli sanatçıları ağırlayan Jolly Joker’in Şubat ayı da birbirinden başarılı sanatçılarla yine dopdolu

    1 Şubat Cuma, saat 22.00’de Koray Avcı konseri

    Söylediği şarkılar ile sosyal medyada en çok paylaşılan müzisyenler arasında yer alan ve gerçekleştirdiği konserlerle dinleyici kitlesini gün geçtikçe daha da büyüten Koray Avcı, sevilen şarkıları, yorumladığı unutulmaz eserler ve etkileyici sahne performansıyla müzikseverler ile Vadistanbul Jolly Joker sahnesinde buluşuyor.

    2 Şubat Cumartesi, saat 22.00’de Gülşen konseri

    Her şarkısıyla listeleri altüst eden ve stil ikonu Gülşen, Vadistanbul Jolly Joker sahnesinde seven lerine müzik dolu bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

    6 – 13 – 20 – 27 Şubat Çarşamba, saat 21.00’de Yıldız Tilbe konseri

    Türkiye’nin en sevilen şarkılarını kaleme alan aynı zamanda eşsiz bir sese sahip olan Yıldız Tilbe’nin hayranlık uyandıran sahne performansını izlemeye, unutulmaz şarkılarını dinlemeye hazır olun! Yıldız Tilbe her Çarşamba akşamı Vadistanbul Jolly Joker sahnesinde sevenleriyle buluşacak.

    8 Şubat Cuma, saat 22.00’de Tan Taşçı konseri

    Sözümü Tutamadım, Bana Aşktan Söz Etme ve Sevmek Yetmiyor Bazen gibi albümleriyle sevilen müzisyen ve bestekar Tan Taşçı yepyeni ve geçmişten bugüne şarkılarıyla yeniden Vadistanbul Jolly Joker’de olacak.

    9 Şubat Cumartesi, saat 22.00’de Berkay konseri

    Ey Aşk, Yaz, Gel Gel, Uygun Adım, Benim Hikâyem, Ele İnat, İzmirli, Dejavu gibi şarkılarıyla pop müziğe damgasını vuran Berkay, geniş repertuvarı ve en sevilen şarkılarıyla Vadistanbul Jolly Joker’de sevenleriyle buluşacak.

    14 Şubat Perşembe, saat 21.00’de Hakan Altun’dan ‘Sevgililer Günü Özel’ konseri

    Türkçe pop müziğin romantik sesi Hakan Altun, Sevgililer Günü’nde romantik anlar yaşamak isteyen dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşatmak için Vadistanbul Jolly Joker’e davet ediyor

    15 Şubat Cuma, saat 22:00’de Demet Akalın konseri

    Müzik hayatında olduğu günden beri tüm albümleri ile listelerin zirvesinde yer alan Demet Akalın, romantik ve eğlence dolu şarkılar ile Vadistanbul Jolly Joker’de sahneye çıkıyor.

    16 Şubat Cumartesi, saat 22.00’de Buray konseri

    Pop müziğin genç isimlerinden Buray; Aşk Bitsin, Hatıram Olsun,Deli Divane, İstersen, 1 Şişe Aşk gibisevilen şarkılarıyla Vadistanbul Jolly Joker misafirlerine keyifli bir akşam yaşatacak.

    22 Şubat Cuma, saat 22.00’de Serkan Kaya konseri

    Arabesk müziğin başarılı temsilcilerinden söylediği şarkılarla dinleyenlerin kalbine dokunan Serkan Kaya sevilen şarkılarından hazırladığı repertuvarıyla Vadistanbul Jolly Joker misafirlerine keyifli bir müzik gecesi sunacak.

    23 Şubat Cumartesi saat 22.00’de Ceylan Ertem konseri

    Geçtiğimiz günlerde “Seni Senin Gibiler Sevsin” albümünün tanıtımını yapan alternatif müziğin önemli kadın şarkı yazarı ve yorumcularından Ceylan Ertem, 23 Şubat Cumartesi akşamı Vadistanbul Jolly Joker sahnesinde dinleyicilerine unutulmaz bir konser deneyimi yaşatacak.

    28 Şubat Perşembe , saat 21.00’de Cem Adrian konseri

    Kendine özgü tarzı ve tavrı ile müzik çalışmalarına devam eden Cem Adrian; güçlü besteleri, çarpıcı şarkı sözleri ve çok özel sesiyle bir kez daha Vadistanbul Jolly Joker sahnesine konuk oluyor.

    Tüm etkinlikler için biletler, Biletix ve Vadistanbul’daki Jolly Joker bilet satış noktalarından temin edilebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.