DOLAR 32,4643
EURO 34,7698
ALTIN 2478,984
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vaillant, Türkiye genelindeki yetkili satıcıları ile bir araya geldi

    Vaillant, Türkiye genelindeki yetkili satıcıları ile bir araya geldi

    Vaillant Türkiye, İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana bölgelerindeki toplantılarda 2018 yılının ilk 7 ayını değerlendirdi.

    Yüksek verimli ve yenilenebilir ürünleriyle 2017’de rekorlara imza atan Vaillant, Türkiye genelindeki 250 yetkili satıcısıyla bir araya gelerek yılın ilk 7 ayını değerlendirdi. Vaillant Türkiye, sürdürülebilir büyüme ve 2020 hedefleri kapsamında yol haritasını paylaştı.  Vaillant’ın başarısının sırrının değişen konjonktüre ayak uydurabilmek olduğunu belirten Vaillant Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Erol Kayaoğlu “Elde ettiğimiz başarıda TL fiyat politikamız, yürürlüğe giren ErP regülasyonu, yeni ürünlerimiz ve kombi tedarik sürecindeki hızımız itici güç oldu” dedi.

    ‘Oyunu yeniden başlattık’

    Vaillant Türkiye olarak oyunu yeniden başlattıklarını vurgulayan Erol Kayaoğlu, “Satış hedefimiz büyüyor. 2020’de iş hacmimizi 2’ye katlamayı hedefliyoruz. 2020’ye kadar %100 büyüme hedefimize doğru, kararlı adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu. Vaillant Ailesi’nin önemli bir parçası olan Protherm’in de satışlara katkısının büyük olduğunu kaydeden Kayaoğlu, Vaillant’ın alt markası Protherm’in ürün gamını ErP’den sonra yenileyerek daha güçlü hale getirdiklerini belirtti. Protherm’in Türkiye’de Vaillant güvencesiyle kullanıcıya ulaştırdıklarını vurgulayan Kayaoğlu, Protherm’in her ihtiyaca uygun yüksek teknoloji ile üretilmiş maliyet-etkin ürün gamı, yaygın satış kanalları ve satış sonrası hizmetleriyle üst seviyede müşteri memnuniyetini hedefliyoruz” diye konuştu.

    ‘Fayda ve değer yaratmaya odaklanıyoruz’

    Vaillant Türkiye olarak en büyük önceliklerinin müşteri memnuniyeti olduğunu belirten Vaillant Türkiye Pazarlama Direktörü Hazım Bumin “Vaillant, ürün ve hizmetin yanı sıra deneyim satan bir marka. Müşteri memnuniyeti 144 yıldır firmamızın tüm operasyonlarının kalbinde yatan bir unsur. Kullanıcıların problemine ve ihtiyacına odaklanan marka anlayışımızı 26 yıldır sürdürüyor aynı vizyon ve felsefe ile Türkiye’deki operasyonlarımızı yürütüyoruz. Ürün ve hizmetlerimizin özelliklerinden ziyade önceliğimizi ürünlerimizin faydalarını aktarmaya veriyoruz. Müşterimizle her etkileşimde fayda ve değer yaratmaya odaklanıyoruz. Satın alma sürecinin ardından müşterimizle etkileşimimiz devam ediyor. Bu şekilde sektörde fark yaratıyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.