DOLAR 32,5004
EURO 34,7694
ALTIN 2488,355
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vakko’dan yeni yıl partisi

    Vakko’dan yeni yıl partisi
    25.12.2017
    A+
    A-

    Jabbar, Mahmut Orhan, P. Brothers ve Tankut Karakurt gibi özel isimlerin sahne aldığı yeni yıl partisinde misafirler 2017’yi en unutulmaz şekilde uğurladı.

    23 Aralık Cumartesi günü Vakko Suadiye’ de eğlence, müzik, dans ve sürprizlerle dolu bir gün yaşandı. Dünyaca ünlü isimlerin bir araya geldiği renkli yılbaşı partisinde; “Raf” şarkısıyla 2017’ye damgasını vuran Jabbar, Deep House, Indie Dance/Nu disco tarzındaki başarılı setleriyle adından söz ettiren ünlü DJ. Mahmut Orhan ve Ibiza başta olmak üzere Belçika, Hollanda, Monaco gibi birçok ülkede, ünlü festivallerde sahne alan başarılı grup P. Brothers ve uzun yıllardır insanları müzikleriyle eğlendirmeye devam eden Tankut Karakurt 2018’in gelişini kutlamak için sahnedeydi.

    Yeni yılın tüm coşkusunu Vakko Suadiye’de yaşatan partide sahnede ilk olarak 16:00’da Dj Tankut Karakurt göründü. Dj Tankut Karakurt’tun başarılı performansından hemen sonra 17:00’da sahneye çıkan P.Brothers partiyi iyice ısıttı. Ünlü ikilinin ardından saat 18:00’da Mahmut Orhan müziğin ritmini doyasıya yaşattıktan sonra 19:45’te sahneyi Jabbar’ a devretti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.