DOLAR 32,5313
EURO 34,9058
ALTIN 2425,192
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Valmet, DNA Otomasyon Sistemi 2018 Gösterge Panelini piyasaya sürdü

    Valmet, DNA Otomasyon Sistemi 2018 Gösterge Panelini piyasaya sürdü

    Valmet, işlem verilerinin görselleştirilmesini bambaşka bir seviyeye taşıyan Valmet DNA Gösterge Paneli konseptini tanıtarak, DNA Otomasyon Sistemi 2018 koleksiyonunu piyasaya sürdü.

    Valmet DNA 2018 koleksiyonu, IO ürünleri ve OPC UA (Unified Architecture – Birleşik Mimari) iletişim yeteneklerinde geliştirmeler de içeriyor. Valmet DNA Otomasyon Sistemi, dünya çapında selüloz, kâğıt, enerji ve diğer proses endüstrilerinde kullanıyor.

    Valmet DNA Gösterge Panelleri süreç verilerini okumayı ve anlamayı kolaylaştırıyor

    Valmet DNA Gösterge Panelleri, önceden analiz edilmiş, temel üretim süreci bilgilerini, yorumlanması kolay bir görsellikle sunan web uygulamalarıdır. Müşterilerde bulunan Valmet DNA Otomasyon Sistemi’nde hâlihazırda mevcut olan gerçek zamanlı ve geçmiş verileri kullanan bu web uygulamaları, Valmet’in Endüstriyel İnternet ürün ve hizmetlerini tamamlayıcı görev üstleniyor. Yeni DNA Gösterge Panelleri, bir üretim tesisi veya fabrikada neler olduğunu hemen görerek değişen durumlara hızlı tepki vermeyi mümkün kılıyor.

    Mevcut sistem verilerine kolaylıkla bağlanan Valmet DNA Gösterge Paneli, herhangi bir üretim tesisi veya fabrikada operatörlerden CEO’ya kadar farklı kullanıcı rolleri olan kişilere anahtar niteliğindeki performans göstergeleri ve anlamlı bilgileri aktarabiliyor. DNA Gösterge Panelleri, kumanda odasının dışında da sabit veya herhangi bir konumda mobil olarak da kullanılabiliyor.

    Valmet Otomasyon İş Kolu, Ar&Ge Başkan Yardımcısı Jukka Ylijoki, ürün hakkında şunları söyledi: “Valmet DNA Gösterge Paneli, çağdaş kullanıcı deneyimi ilkelerine uygun olarak tasarlandı. Valmet DNA Otomasyon Sistemi’nden derlenen verilerin içeriği ve sunumunu, atanan kullanıcı rolleri ve ihtiyaçlara göre değiştirmek mümkün.”

    Valmet DNA Gösterge Panelleri tüm endüstrilerde alarm yönetimi tarafından ulaşılabiliyor. Valmet ayrıca kâğıt, karton ve temizlik kâğıdı endüstrilerine yönelik olarak kalite ve imalat takibi gösterge panelleri de sunuyor. Valmet’in, enerji endüstrisi için, emisyon salınımı ve üretim verimliliğinin yanı sıra enerji üretimi ve emre amadelik takibine yönelik bir paneli bulunuyor. Kağıt hamuru endüstrisi içinse kağıt hamuru imalatı, bölümsel ve balya kalitesi takibini gerçekleştiren Valmet gösterge panelleri bulunuyor.

    ***

    Valmet, enerji, selüloz ve kağıt endüstrilerinde dünyanın lider otomasyon ve servis sağlayıcı şirketidir. Hedefi, müşterilerine hizmette global lider olmaktır.

    Valmet’in sunduğu güçlü teknoloji kağıt hamuru tesisleri, temizlik kağıdı, karton ve kağıt üretim hatlarının yanı sıra biyoenerji üretimi için enerji santrallerini de içermektedir. Gelişmiş servis ve otomasyon çözümleri, gerek ham madde gerekse enerjinin etkili kullanımını artırarak, müşterilerinin proses güvenilirlik ve performansını geliştirmektedir.

    Valmet’in 2017 yılı net satışları 3.1 milyar Euro’dur. Valmet, dünya genelinde 12 bin profesyonel çalışanı, müşterileri ile yakın işbirliği içinde, onların performanslarını her gün daha ileri taşımak üzere çalışmaktadır. Merkezi Espoo, Finlandiya’da bulunan Valmet’in hisseleri Nasdaq Helsinki’de işlem görmektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.