DOLAR 32,4969
EURO 34,6026
ALTIN 2474,001
BIST 9557,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Van AVM coşkulu 19 Mayıs kutlamasına hazırlanıyor

    Van AVM coşkulu 19 Mayıs kutlamasına hazırlanıyor
    17.05.2017
    A+
    A-

    Düzenlediği etkinliklerle kentte sosyal hayata canlılık kazandıran Van AVM 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda da halkın buluşma noktası olacak.

    Van AVM, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda renkli etkinliklere hazırlanıyor. Bayram için özellikle süslenen Van AVM’de 19, 20 ve 21 Mayıs günlerinde heyecanlı ve sürprizlerle dolu “Slot Car ile Çevir Kazan” etkinliği düzenlenecek.

    Van AVM’de kurulacak Slot Car pistindeki yarış arabaları, pistin etrafında konumlanacak özel bisikletlerden güç alarak hızlanacak. Pedalı en hızlı çeviren dolayısıyla aracını en hızlı kullanan gençler yarışı kazanacak. 13.00 – 19.00 saatleri arasında Slot Car heyecanına katılan gençler hem çok eğlenecek hem de Van AVM’den sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayacak.

    Kentin en hareketli buluşma noktası

    VAN AVM, alışverişle yakaladığı ekonomik başarının yanında, kültür ve sanat etkinlikleriyle kentteki sosyal hayata da canlılık getirdi. Çok sayıda resim sergisine mekan olan Van AVM, Anneler Günü’nden Sevgiler Günü’ne, milli bayramlardan, Ramazan eğlencelerine kadar tüm özel zamanlarda Vanlıların buluşma mekânı oldu. Hande Kazanova, Ivana Sert, Ebru Şallı, Nilgün Belgün ve Saba Tümer gibi birçok ünlüyü kente getiren ve Vanlılarla buluşturan Van AVM pek çok sosyal sorumluluk projesine ev sahipliği yapıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.