DOLAR 32,566
EURO 34,7693
ALTIN 2489,981
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Van AVM Harika Kanatlar’la şenlenecek

    19.11.2018
    A+
    A-

    Çocukların en sevdiği çizgi filmleri Harika Kanatlar Van AVM’ye geliyor. Van AVM’de Çocuklar Harika Kanatlar’ın şarkılar ve oyunlarla dolu gösterisiyle eğlenceli bir hafta sonu geçirecek.

    Birbirinden renkli ve özel konuklıklar açıldı ilk günden itibaren kentin en hareketli mekânı ünvanını bırakmayan Van AVM, güzel bir hafta sonu için daha hazırlıklarını tamamladı.

    Van AVM’nin bu seferki konuğu “Harika Kanatlar” olacak. Çocuklar, sevilen çizgi filmi “Harika Kanatlar” ile şarkılar ve oyunlarla dolu gösterileri ile Van AVM’de heyecan dolu saatler yaşayacak. Harika Kanatlar’ın maceraperest karakterleri gösterileriyle çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatacak.

    24 Kasım Cumartesi ve 25 Kasım Pazar günü gerçekleşecek etkinlik 13.30, 15.00 ve 16:30 arası üç seansta çocukları ve aileleri ile ücretsiz buluşacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.