DOLAR 32,5879
EURO 34,8217
ALTIN 2415,614
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vans ve Eastpak’in yeni iletişim partneri Salt İletişim Grup oldu

    Vans ve Eastpak’in yeni iletişim partneri Salt İletişim Grup oldu
    10.04.2018
    A+
    A-

    Pek çok farklı sektörden markaya 360 entegre iletişim danışmanlığı hizmeti sunan Salt İletişim Grup, dinamik yüzüyle dikkat çeken VF Türkiye bünyesinde bulunan Vans ve Eastpak markaları ile el sıkıştı.

    Rahatlığı ve kendine özgü tarzı bir arada yakalamayı sevenlerin favori markaları Vans ve Eastpak’in tüm iletişim faaliyetlerini bundan böyle yürütecek olan Salt İletişim Grup, 2018 yılı boyunca yaratıcı ve stratejik projeleriyle büyümeye ivme kazanarak devam edecek.

    Vans Hakkında: Vans, VF Corporation bünyesinde yer alan orijinal spor ayakkabı, giyim ve aksesuar markasıdır. Uluslararası ofisleri ve distribütörlük noktalarıyla, Vans’in özgün koleksiyonları tüm dünya üzerinde 75’ten fazla ülkede, 600’den fazla perakende satış noktasında bulunmaktadır. Marka, Vans Triple Crown of Surfing®, the Vans U.S. Open of Surfing etkinlikleri ile aksiyon sporlarının en büyük destekçisi olurken; Vans Pool Party, Vans Custom Culture, Vans Warped Tour® ve dünyanın 10 farklı noktasında yer alan House of Vans’ler ile de sanatçı ve müzisyenlerin yaratıcı alanlarında kendilerini ifade etmesine fırsat vermektedir.

    Eastpak Hakkında: Eastpak 1952’den beri insanlara ilham veren çantalar tasarlamaktadır. İlk olarak Amerikan Ordusu için ürettiği çantalar ile sektöre giren marka, günümüzde lifestyle kategorisindeki ürünleri ile aktif ve şehirli kullanıcılara hitap etmektedir. 2000’den beri VF Grubu bünyesinde faaliyetlerine devam eden Eastpak, kaliteye olan bağlılığı ile dünya çapındaki bilinirliğini korumaktadır. Sırt ve seyahat çantaları, bavul ve seyahat aksesuarları ile geniş bir ürün yelpazesine sahipolan marka, sevenlerine dünyayı yeni bir gözle deneyimlemeyi vaad ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.