DOLAR 32,5969
EURO 34,8686
ALTIN 2494,318
BIST 9579,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ve ISS Türkiye, dünya şampiyonu

    Ve ISS Türkiye, dünya şampiyonu
    26.06.2018
    A+
    A-

    55 ülkede faaliyet gösteren dünyanın lider tesis yönetim şirketi ISS’in 2017 yılı Dünya Şampiyonu ISS Türkiye oldu. ISS Türkiye 2017 yılı dünya birinciliğinin yanı sıra “En İyi Operasyon” ve “En İyi İnsan Kaynakları” kategorilerinde de birinciliği elde etti.

    Türkiye’nin en büyük istihdam yaratan ve 2017 yılındaki performansıyla en hızlı büyüyen şirketleri arasında yer alan ISS Türkiye, bu başarısını Danimarka merkezli uluslararası şirket ISS’infaaliyet gösterdiği 48 ülke arasından birinci olarak perçinledi.

    2017 yılında 35.000 istihdam, 1,5 milyar TL ciro ve %24büyüme oranıyla İsviçre, İngiltere, Almanya, ABD, Fransa gibi güçlü rakiplerini geride bırakan ISS Türkiye, Singapur’da gerçekleştirilen törende “En İyi Operasyon” ve “En İyi İnsan Kaynakları” kategorisinde birinciliğini ilan ettikten sonra “Dünya Şampiyonu” unvanına da sahip oldu.

    Kurulduğu 2005 yılında 72 milyon TL olan cirosunu son 13 yılda 20 kat büyütme başarısını gösteren ISS Türkiye, geçtiğimiz yıl Elmas Ödülü’nün sahibi olmuştu. Başlangıçta ISS içinde küçük bir ülke konumundayken olağanüstü bir ivmeyle büyüyüp gelişen ISS Türkiye, bu yıl Dünya Şampiyonu unvanını kazanarak kurumsal yapısı ve çağdaş işletme-yönetim uygulamalarıyla nice başarılar elde etmeye hazır olduğunu gösterdi.

    EN İYİLERİN EN İYİSİ

    ISS Türkiye’nin müthiş zaferi, ISS’e bağlı tüm ülkelerin katıldığı ve Singapur’da yapılan ISS Global LeadershipConference’da duyuruldu. Çeşitli ödül kategorilerinde birinciliği elde eden ülkeler arasından ISS Türkiye önce “En İyi Operasyon” ve “En İyi İnsan Kaynakları” dalında birinci oldu.

    Daha sonra ISSGroup CEO’su JeffGravenhorst ve ISS Yönetim Kurulu Başkanı Lord Charles Allen, 2011 yılından sonra bir kez daha Dünya Şampiyonu ilan etmek üzere ISS Türkiye yönetim kadrosunu sahneye davet etti.

    Jeff Gravenhorst,ISS Türkiye ekibine yönelik konuşmasında şunları söyledi: “ISS ailesine katıldığınızdan bu yana olağanüstü işler başardınız. Bu ödülü ikinci kez alıyorsunuz ve ikinci kez Dünya Şampiyonu olmanız gerçekten olağanüstü bir başarı! Bugün Türkiye’de 35 bin çalışan var ki bu çok büyük bir sayı. Bu yıl başardığınız bir başka olağanüstü şey, müthiş bir büyüme sağlamış olmanız. Türkiye’nin gelişimi hep istikrar, öngörülebilirlik ve büyüme yönünde oldu, dolayısıyla bir kez daha Dünya Şampiyonu olmakla gurur duymalısınız.Böyle ilerlediğiniz müddetçe tüm rakiplerinizin önünde olacak ve yeni başarılara imza atacaksınız. ISS Türkiye’de ve tüm ISS’tefark yarattığınız için teşekkürler. Hepiniz müthiş bir ekip oluşturuyorsunuz, sizi içtenlikle tebrik ediyorum.”

    55 ülke arasında dünya şampiyonluğuyla Singapur’da Türk bayrağını dalgalandırmanın gururunu yaşayan ISS Türkiye CEO’su Cavit Habib de yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Tam 30 yıl önce,haziran ayının 4’ünde okuldan artan zamanlarımda bu işi yapmaya başlamıştım. İşimi gerçekten seviyorum, şirketimi seviyorum, ekibimi seviyorum. Bu bizim için büyük bir tutku, bu sahnede olmak da büyük bir onur. Başardıklarımızla gerçekten gurur duyuyorum; daha da başarılı olmaya devam edeceğiz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.