DOLAR 32,5656
EURO 34,8254
ALTIN 2418,474
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ver Kaç’ın çekimleri Kadırga’da başladı

    Ver Kaç’ın çekimleri Kadırga’da başladı
    06.06.2017
    A+
    A-

    Yapımcılığını, Ego Grup Medya’nın  yaptığı yönetmenliğini ise Orçun Benli’nin üstlendiği ‘Ver Kaç’ adlı yeni sinema filmi ile seyircisine ‘merhaba’ demeye hazırlanıyor.

    Çekimlerine başlanan ‘Ver Kaç’ duygusal, samimi mahalle hikayesini farklı bir dille beyaz perdeye aktarıyor.

    Kenan Ece filmin başrolünde ve bir mahalle delikanlısını oynayacak. Duygusal yönü fazlaca hissedilecek filmde ayrıca Bülent Çolak (Fikret), Aslıhan Güner (Nazlı), Fatih Koyuncuoğlu (Reşat) ve Fırat Tanış (Cengiz) gibi başarılı oyuncular da rol alıyor.

    Dört hafta sürecek filmin çekimlerin büyük bölümü İstanbul’un eski semtlerinden Kadırga’da geçiyor. Kocamustafapaşa Stadı’nın da kullanılacağı çekimlerin; diğer mekanları ise Ümraniye, Reşadiye ve Emirgan mevkii olacak.

    Filmin önümüzdeki sonbahar vizyona girmesi planlanıyor.

    Filmin Konusu

    Sedat ile Fikret yedikleri, içtikleri ayrı gitmeyen aynı mahallenin iki gencidir. Tek sevdaları Kadırga Spor Kulübü’dür. Kadırga Spor Kulübü çim sahaya geçemeyecek kadar yoksul bir kulüptür ve kurtarıcı olarak Hakan isimli bir futbolcuyu transfer etmek istemektedirler. Transfer için kulübün eskilerinden Tevfik Amca arabasını bağışlar. Transfer tarihinin yaklaşması ve arabayı satmak için zamana ihtiyaçları olduğundan Sedat parayı eski sevgilisi Nazlı’nın abisi olan Reşat’tan ister. Reşat eski bir mahallelidir. Ancak zaman içinde zenginleşmiş ve başka bir hayata geçmiştir. Sosyetik eşi Mehtap ve yaşam koçu Cengiz, Reşat’ın bütün hayatına nüfuz etmiş, onu yönlendirmektedir. Reşat, Sedat’a senet karşılığı istediği parayı verir. Ancak Sedat’ın hesap etmediği bir şey vardır, o da arabanın çalınmasıdır. Sedat bir yandan Cengiz, bir yandan Reşat, bir yandan da Tarık’la mücadele ederken öbür yandan Kadırga’nın tarihi düşmanları Sazlıkspor karşısında muvaffak olabilmesi için mücadele edecektir.

    Künye
    Yapımcı:EGO GRUP MEDYA İNŞAAT LTD.ŞTİ

    Yönetmen: Orçun Benli

    Senaryo: Ali Ersin Kelleci, Onur Karataş

    Görüntü Yönetmeni: Tufan Kılınç

    Uygulayıcı Yapımcı: Şükrü Üçpınar

    Kenan Ece (Sedat), Bülent Çolak (Fikret), Aslıhan Güner (Nazlı), Fırat Tanış (Cengiz), Fatih Koyunoğlu (Reşat), Perihan Ünlücan (Mehtap), Özgün Çoban (Tarık), Mehmet Ali Kaptanlar (Metin Başkan), Yılmaz Guruda (Avni Amca), Cenk Ertan (Mecit Başkan), Levent Tülek (Rıza), Eray Özbal (Salih), Murat Şahan (Berber Sabri), İsmail Oral (Deterjancı Tuncay), Sefa Zengin (Şöför Şakir), Kayahan Yıldızoğlu (Tevfik Amca), Ercan Yazgan (Muhsin), Ahmet Fuat Onan (Bekçi Sait), Serdal Genç (Haydar),

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.