DOLAR 32,5952
EURO 34,7976
ALTIN 2404,307
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Versace V-Circle – Manifesto Saat Serisi ile pozitif enerji bileklerinizde

    Versace V-Circle – Manifesto Saat Serisi ile pozitif enerji bileklerinizde
    08.12.2017
    A+
    A-

    Aşk. Cesaret. Güç. Kuvvet. Versace saatleri Kış 2018 sezonunda pozitif mesajlarla tasarlanan özel saat serisini sunar: V-CIRCLE – MANIFESTO SERİSİ

    Büyük harflerle yazılan sözcüklerin anlamı güçlü ve açık bir şekilde kayışların üzerinde paylaşılıyor. Böylece alışılageldik saat tasarım dünyasına mesajlarla giren bu yeni seri yalnızca saat serisi değil, aynı zamanda kuvvetli enerji taşıyan özel bir aksesuar serisi olduğunu gözler önüne seriyor.

    V-CIRCLE – MANIFESTO SERİSİ’nin özel detayları arasında ince bezeli, Antik Yunan motifi, kadın modellerinde 38mm ve erkek modellerinde 42mm kasa çapı ve paslanmaz çelik kasası yer alırken, yumuşak deri kayışı ve kayışın çevresinden geçen özel kenarlar farklı desen ve renk tonlarıyla saatseverleri büyülüyor. Bu modellere alternatif olarak, aynı saat modellerini manifestosuz hasır çelik bilezikle de birleştirerek retro bir görünüm elde edebilirsiniz.

    Sevdiklerinin yeni yıldan bekledikleri dileği bileklerinde hissedecekleri özel bir hediye vermek isteyenleri V-CIRCLE – MANIFESTO SERİSİ Saat&Saat mağazalarında ve www. saatvesaat. com.tr ‘de bekliyor.

    TEKNİK ÖZELLİKLER

    V-CIRCLE – MANIFESTO SERİSİ – Kadın (38 mm)

    Kasa: sarı altın tonlarda paslanmaz çelik 38 mm kasa çapı

    Suya dayanıklılık: 50 m/5 ATM

    Makine: quartz (Ronda 762.2) – İsviçre Yapımı

    Dial: V desenli beyaz kadran içi. Saat 12’de yer alan kabartmalı Medusa logosu ve Antik Yunan motifi.

    Kayış: Kenarlarıyla kontrast oluşturan, sarı altın tonlarda sözcük. Tokada Antik Yunan motifi. Ekstra bilezik ile birlikte.

    V-CIRCLE – MANIFESTO SERİSİ – Erkek (42 mm)

    Kasa: paslanmaz çelik 42 mm kasa çapı

    Suya dayanıklılık: 50 m/5 ATM

    Makine: quartz (Ronda 6004D), İsviçre Yapımı, küçük saniye göstergesi ve tarih göstergesi

    Kadran: Siyah kadran içi – Saat 12’de yer alan kabartmalı Medusa logosu ve Antik Yunan motifi.

    Kayış: yumuşak deri kayış üzerinde siyah tonda sözcük yer alıyor. Tokada Antik Yunan motifi. Ekstra bilezik ile birlikte.

    TAG Heuer, Maurice Lacroix, U-Boat, Burberry, Versace, Emporio Armani Swiss Made, Salvatore Ferragamo, Roberto Cavalli by Franck Muller, Emporio Armani, Gc, Greenwich, Tory Burch, Hugo Boss, Cerutti 1881, Michael Kors, Marc Jacobs, Welder, Guess, Tommy Hilfiger, Diesel, DKNY, Armani Exchange, Kate Spade New York, Skagen, Fossil, Henry London, Adidas, Esprit, Wesse, Xonix gibi dünyanın en büyük marka saatlerinin Türkiye distribütörü Saat&Saat, saatvesaat.com.tr ve tüm seçkin saat mağazalarında…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.