DOLAR 32,4934
EURO 34,8121
ALTIN 2487,959
BIST 9558,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vestel 6 ayda 30 müşterisini V Hepyeni abonesi yaptı

    Vestel 6 ayda 30 müşterisini V Hepyeni abonesi yaptı
    16.07.2018
    A+
    A-

    Vestel’in ezber bozan uygulaması V Hepyeni, bayileri de hareketlendirdi. İstanbul bayisi And Beyaz Eşya, 6 ayda 30 müşterisini V Hepyeni aboneliği ile TV ve Venus Z20 sahibi yaptı.

    Vestel’in perakende sektöründe ezber bozan uygulaması V Hepyeni, Vestel bayilerine hareketlilik getirdi. Bu yıl başından itibaren uygulanmaya başlanan V Hepyeni aboneliği ile TV alanlar 24 ay, cep telefonu alanlar da 18 ay sonra ürünü yeni modeliyle değiştirebiliyorlar.

    Çok yeni bir uygulama olmasına rağmen Vestel’in İstanbul’da 10 yıllık bayisi olan And Beyaz Eşya, 6 ay içinde V Hepyeni aboneliği ile 28 adet LCD TV’nin satışını gerçekleştirdi. And Beyaz EşyaV Hepyeni’nin mayıs ayında cep telefonunda da uygulanmasıyla birlikte müşterilerini Venus Z20 sahibi yaptı. And Beyaz Eşya, 6 ay içinde 30 müşterisini V Hepyeni abonesi yaparak büyük bir başarıya imza attı.

    And Beyaz Eşya’nın sahibi Nedim Soy “Türkiye’nin teknoloji devi Vestel’in ocak ayında başlattığı V Hepyeni uygulaması sektörün kurallarını adeta yeniden yazdı. Yılbaşından bu yana 30 müşterimizi V Hepyeni aboneliği ile TV ve cep telefonu sahibi yaptık. Müşterilerimiz V Hepyeni’nin avantajlı dünyasında yer almaktan son derece memnun. Diğer ürün gruplarında da benzer uygulamalar olmasını heyecanla bekliyoruz” dedi.

    V Hepyeni nedir? V Hepyeni aboneliği, tüketicinin; Vestel’in yeni teknoloji ürünlerine 18 ve 24 ay taksit seçenekleri ile sahip olmasını, bu sürenin sonunda bir üst teknolojiyle yenilenmesini istediği takdirde, ürünün daha yeni teknoloji ürünler ile değiştirilip aynı ilişki kapsamında devam etmesini sağlayan bir sistem. Tüketici dilerse sözleşmede belirtilen borç tutarını yine sözleşmede belirlenen vadeye ve taksit tutarlarına uygun olarak ödeme yapıp sözleşmesini sona erdirebilir. Bilgi için:

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.