DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vestel’den Babalar Günü’ne özel ‘siyah’ teknolojiler

    Vestel’den Babalar Günü’ne özel ‘siyah’ teknolojiler
    12.06.2018
    A+
    A-

    Vestel, teknoloji sever babalara hediye almak isteyenlere ‘siyah’ ürünlerini öneriyor. 17 Haziran Babalar Günü için cep telefonundan ses sistemine, kulaklıktan akıllı bilekliğe en ‘siyah’ ürünler Vestel satış noktalarında ve www. vestel. com. tr adresinde tüketicilerle buluşuyor.

    Venus Z20 ile içindeki fotoğrafçıyı ortaya çıkarsın

    Fotoğraf ustası Venus Z20, 16 MP+5MP arka ve 8 MP flaşlı ön kamerası ile yüksek kalitede fotoğraflar vadediyor. Çift kamera sistemi, portre modunda çekilen fotoğraflarda arka planı bulanıklaştırarak objeyi daha keskin efektle ön plana çıkarıyor. Hareketli objelere otomatik odaklanma özelliği Pdaf ile anı yakalayan Z20, 4K kalitesinde saniyede 30 kare, FHD kalitesinde saniyede 120 kare video kaydı yapabiliyor. Ayrıca inceltilmiş ekran çerçevesi ile genişletilmiş bir görüş alanı sunan Z20, 18:9 Full HD Plus IPS, 5.65 inç 1080×2160 çözünürlüklü ekranı ile üstün bir kullanım deneyimi sağlıyor. Venus Z20, V Hepyeni fırsatıyla geliyor. Bu Babalar Günü’nde Venus Z20 aylık 119 TL’ye abone olanlar, 18 ay sonra yeni modelle değişim yapabiliyorlar. Öte yandan V Hepyeni aboneliği ile Venus Z20 alanlara değeri 695 TL’yi bulan TV+, fizy ve Venus Güvencem’den oluşan fırsat paketi hediye ediliyor. Tavsiye edilen satış fiyatı 2.099 TL.

    Vestel Akıllı Bileklik ile sağlığını takibe alsın

    Vestel akıllı bileklik ile adımları, uyku süresini ve kalp atış hızını takip edebiliyor, çağrı ve mesajlar bildirimleri alabiliyorsunuz. VFit mobil uygulaması ile bilgileri güncel olarak görebilirken, bütün egzersiz verilerini telefonda saklayabiliyorsunuz. Ayrıca isterseniz yakınlarınızla da yaptığınız aktivite bilgilerini paylaşabiliyorsunuz. Suya dayanıklı yapısıyla öne çıkan VFit hem iOS hem de Android işletim sistemleriyle uyumlu çalışıyor. Tavsiye edilen satış fiyatı 149 TL.

    Vestel Desibel K550 Bluetooth Kulaklık ile müzik hep yanında olsun

    Kablo derdi olmadan Bluetooth ile özgürce müzik dinleme keyfi sunan Vestel Desibel K550 Bluetooth Kulaklık 12 saate kadar kablosuz müzik dinleme imkanı sunuyor. USB ile şarj edebilme özelliğinin yanı sıra dâhili mikrofon ile kablosuz telefon görüşmesi de yapılabiliyor. Tavsiye edilen satış fiyatı 229 TL.

    Desibel SBA300 Soundbar Ev Sinema Sistemi ile filmlerin keyfini katlasın

    Dört farklı ses modu teknolojisi içeren Vestel Desibel SBA300 Soundbar Ev Sinema Sistemindeki film moduyla babanız sinema salonunu eve getirebilir, medya moduyla stad coşkusunu, müzik moduyla konserdeymiş hissini yaşayabilir. Tavsiye edilen satış fiyatı 599 TL.

    Kahve Sever Babalara Şölen K3000 Inox Kahve Makinesi

    Şölen K3000 Kahve Makinesi, paslanmaz çelik gövdesi ve cam kahve karafı ile kahve sever babalara hem şık hem de kullanışlı bir hediye seçeneği. Zamanlayıcı fonksiyonu ile istenen zamanda kahve demleme imkanı sunuyor. 1,5 lt (12 fincan) kahve kapasitesi, Anti-Drip damlatma emniyeti ve sıcak tutma özelliği ürünün diğer dikkat çeken özellikleri. Tavsiye edilen satış fiyatı 299 TL.

    Mix&Go Blender ile serinletici ve lezzetli içecekler onun hep yanında

    Vestel’in Mix&Go Blender serisi, taze sebze ve meyveler ile lezzetli içecekler hazırlamayı ve yanında istediği yere götürmeyi isteyen babalar için çok ideal bir hediye olarak karşımıza çıkıyor. Vestel Mix&Go’nun biri 600 ml, diğeri 300 ml kapasiteli BPA içermeyen iki karıştırma şişesi bulunuyor. Paslanmaz bıçakları sayesinde rahatlıkla buz da kırabilen Mix&Go’nun karıştırma şişeleri bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Tavsiye edilen satış fiyatı Inox model için 179 TL; yeşil, turuncu, kırmızı, mavi, pembe ve siyah modeller için 159 TL.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.