DOLAR 32,5082
EURO 34,9397
ALTIN 2433,082
BIST 9807,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Viaport Marina’da yelkenler fora

    Viaport Marina’da yelkenler fora
    13.04.2018
    A+
    A-

    Dünyanın ilk ve tek 9 fonksiyonlu marinası Viaport Marina, Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü (TAYK)ile ortaklaşa düzenlediği Fahir Çelikbaş Kupası Yat Yarışları’nın üçüncüsü yarın başlıyor. İlk iki etabı 14 ve 15 Nisan’da yapılacak olan yarışın finali 21 Nisan Cumartesi günü düzenlenecek.

    14 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 10:30’da Moda Deniz Kulübü’nden verilecek olan start ile başlayacak yarış, 15 Nisan’da yapılacak iki koyiçi yarışı ile devam edecek. 21 Nisan’da Tuzla parkurunda yapılacak şamandıra yarışı ile son bulacak Fahir Çelikbaş Kupası Yat Yarışları, aynı gün yapılacak parti ve ödül töreniyle sona erecek. Yarışa katılacak tekneler 14 Nisan – 21 Nisan arası tekneler Viaport Marina’da ücretsiz konaklayabilecek.

    Büyük final ve ödül töreni 21 Nisan’da!

    Son ayağı 21 Nisan’da Tuzla Parkurunda yapılacak şamandıra yarışıyla tamamlanacak olan Fahir Çelikbaş Kupası Yat Yarışları, 21 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan ödül törenin ardından son bulacak. Dereceye giren teknelerden birinciye Viaport Marina’da çekme-atma ve 3 günlük kara park, ikinciye çekme atma ve üçüncüye 7 günlük kara park hediye edilecek.

    Viaport Marina’dan denizciliğe büyük destek

    Açıldığı günden bu yana ‘insanı denizle buluşturmayı’ misyon edinen Viaport Marina, bu yolda birçok önemli işe imza attı. Bünyesinde bulundurduğu balıkçı barınağı ile amatör balıkçılara, kendi marinasında düzenlediği yat ve boat fuarlarıyla üretici ve kullanıcıya, proje içerisinde yer alan akvaryumuyla korumaya ihtiyacı olan deniz canlılarına destek olan Viaport Marina, bu desteğini her yıl geleneksel olarak düzenlediği yelken yarışlarıyla amatör denizcilere vermeye devam ediyor. Yelken sporcularını kendi evlerinde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Viaport Marina Müdürü Sinan Arslan “ Yelken yarışlarını geleneksel hale getirdiğimiz için mutluyuz. Ülkemizde marinaların dışa kapalı, kendi içine dönük algısı var biz bu algıyı değiştirip marinaları insanların denizle buluştuğu yerler haline getirmeye çalışıyoruz ”diye konuştu.

    Dünyanın ilk ve tek 9 fonksiyonlu marinası!

    Bünyesinde bulundurduğu akvaryum, tema park, alışveriş merkezi, sineması, oyun merkezi, bowlingi, Marina Arena’sı ve 750 yat kapasitesiyle dünyanın ilk ve tek 9 fonksiyonlu marinası olan Viaport Marina sosyal yaşamın da merkezi haline geldi. Her yıl binlerce turist çeken proje, Tuzla bölgesinin de cazibe merkezi haline gelmesinde önemli rol oynuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.