DOLAR 32,5456
EURO 34,9062
ALTIN 2429,62
BIST 9712,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Victoria’s Secret  Crush ve Heavenly yılın en iyi parfümleri seçildi

    Victoria’s Secret  Crush ve Heavenly yılın en iyi parfümleri seçildi
    19.06.2017
    A+
    A-

    Bu yıl 44.sü düzenlen En İyi Parfüm Ödülleri sahiplerini buldu. Victoria’s Secret melekleği Elsa Hosk’un güzelliğiyle damga vurduğu törende Victoria’s Secret’ın efsanevi parfümü Heavenly ve yazın en çekici parfümü Crush tüketici seçimleri bölümünde yılın parfümleri seçildi.

    Her sene düzenlenen törende, bu sene de Victoria’s Secret’ın benzersiz kokuları ödülleri topladı. Tüketici Seçimleri bölümünde en iyi kadın parfümü Crush seçilirken, Hall of Fame kategorisinde Heavenly birinciliği kucakladı. Geceye, ödülleri kabul etmek üzere Victoria’s Secret meleği Elsa Hosk katılım gösterdi.

    İki parfümde de ağırlıklı olarak bulunan çiçek notaları Heavenly’de beyaz şakayık, vanilya, sandalağacı ve beyaz misk olarak harmanlanırken, Crush’da manolya, pembe şakayık, pembe biber ve ashoka çiçeği karışımıyla karşımıza çıkıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.